Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті прийняли програму профілактики злочинності

На Закарпатті прийняли програму профілактики злочинності
Програму профілактики злочинності на території Закарпатської області на 2011 – 2015 роки прийняли обласні депутати на останній сесії. Мета програми – протидії злочинам проти життя і здоров'я особи,...

Програму профілактики злочинності на території Закарпатської області на 2011 – 2015 роки прийняли обласні депутати на останній сесії. Мета програми – протидії злочинам проти життя і здоров'я особи, власності, подолання дитячої безпритульності та бездоглядності, реалізації державної політики у сфері боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, підвищення ефективності роботи органів внутрішніх справ щодо боротьби зі злочинністю.

ВІДЕО ДНЯ

На реалізацію програми протягом наступних п’яти років з обласного бюджету передбачено виділити п’ять мільйонів гривень. Зокрема, 3 млн. 300 тисяч – на придбання легкових спецавтомобілів, мільйон 100 тисяч – на спецтехніку, спецобладнання та засоби зв’язку, 250 тисяч – на системи відеоспостереження, таку ж суму – на матеріально-технічне забезпечення діяльності громадських формувань з охорони громадського порядку, 100 тисяч – на закупівлю велосипедів для підрозділів патрульно-постової служби міліції у сільській місцевості.

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили у прес-службі облради.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно