Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Берегівщині вивчають шкідливість відходів Мужіївського золоторудника

На Берегівщині вивчають шкідливість відходів Мужіївського золоторудника

На Берегівщині вивчають шкідливість відходів Мужіївського золоторудника
На Берегівщині спеціально створена комісія провела перевірку впливу нерухомого майна та хвостосховища ТОВ «Закарпатполіметали» на навколишнє природне середовище. За результатами обстежень та після...

На Берегівщині спеціально створена комісія провела перевірку впливу нерухомого майна та хвостосховища ТОВ «Закарпатполіметали» на навколишнє природне середовище. За результатами обстежень та після обговорення, визначено такі завдання:

ВІДЕО ДНЯ

1. Провести дослідні роботи з визначення вмісту корисних компонентів у хвостосховищі, а також визначити технологічну схему їх подальшої переробки. Після проведення вказаних робіт першочерговим завданням вважати подальшу переробку наявних хвостів збагачення.

2. Передбачити будівництво системи відкритої дощової каналізації та локальних очисних споруд для нейтралізації високомінералізованих кислотних стічних вод, які витікають з-під рудного відвалу на проммайданчику рудника ТОВ «Закарпатполіметали» біля с. Мужієво та з під рудовміщуючого відвалу на проммайданчику біля м. Берегово.

Реклама

3. Передбачити виконання робіт з очистки ставка-відстійника та відвідного каналу у с. Мужієво від замулення та вирішити питання утилізації мулу.

4. Передбачити виконання досліджень стану забруднення води кадмієм та іншими важкими металами у колодязях по вулицях в м. Берегово, які розташовані зі сторони розміщення рудовміщуючого відвалу.

Реклама

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили у прес-службі Берегівської РДА.

5. Постійно проводити моніторинг стану підземних т поверхневих вод в с. Мужієво та м. Берегово, а також здійснювати контроль за станом забруднення земель розташованих нажче відвалів.

6. Провести експертизу технічного стану дамби хвостосховища.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно