Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті провели рибоохоронний рейд

На Закарпатті провели рибоохоронний рейд
19 лютого під час проведення рибоохоронного рейду в Хустському районі...

19 лютого під час проведення рибоохоронного рейду в Хустському районі поблизу с.Липча на р.Ріка, інспекторами рибоохорони Мотря М.М.,Регуш І.І.,Куцин М.М.,Решетар О.М. було помічено двох чоловіків, котрі майстрували невеличку споруду у вигляді загати.

ВІДЕО ДНЯ

Робота була практично закінчена і частину русла хлопці уже збиралася відвести в сторону та встановити сітки, але цього дня їм не поталанило. Організатором такої екстравагантної ловлі виступав гр. Борщик В.М. мешканець с.Липча. Не дивлячись на те, що риби порушники наловити не встигли, на них було складено протоколи по ст.85ч.4 КУпАП (браконьєрство) для передачі в Хустський суд. 5 сіток, що були виявлені у порушників, вилучені інспекторами рибоохорони до прийняття судового рішення.

Всього за період з 7.02 по 21.02.2011 року інспекторами рибоохорони викрито 61 порушення. Переважна більшість порушень пов'язана з недотриманням заборони лову на зимувальних ямах, хоч були і інші випадки.

Реклама

Так під час перевірки рибалок поблизу м.Виноградів на р.Тиса, інспекторами Шарой Т.Т.,Палько В.В., у багатьох було виявлено "маломірку" (підуст довжиною по 10-12 см.). Порушники не тільки заплатили штраф, але і відшкодували збитки за рибу по ціні 10,20 грн. за штучку.

На р.Шопрука поблизу с.Кобилецька Поляна Рахівського району, інспектором рибоохорони Решетар О.М. спільно з громадськими інспекторами, було затримано гр. Глодян В.В. котрий здійснював лов Харіуса. Порушник знав, що Харіус занесений до Червоної книги України і заборонений до вилову, але не дивлячись на це, на момент затримання встиг зловити і сховати в сумку одну рибину. Тепер йому прийдеться заплатити штраф в 340 грн. через суд та відшкодувати збиток за рибу.

Реклама

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили у прес-службі Закарпатдержрибоохорони.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно