Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Боржавська вода “понесла” іномарку

Боржавська вода “понесла” іномарку
У с.Квасово Берегівського району Закарпаття бригада хлопців приїхала ремонтували сільську церкву аж із Тячівщини. А коли минулими днями у Боржаві піднялася вода, вони поїхали подивитися на розгул...

У с.Квасово Берегівського району Закарпаття бригада хлопців приїхала ремонтували сільську церкву аж із Тячівщини. А коли минулими днями у Боржаві піднялася вода, вони поїхали подивитися на розгул стихії.

ВІДЕО ДНЯ

Автомобілем "Мазда" виїхали на вершечок дамби, де, залишивши її на "ручняку", пішки спустилися до річки. У цю мить автівка зрушила з місця й покотилася до води. Зачепившись за гілляку, зупинилася – за лічені сантиметри від ріки. У молодих людей від побаченого ледь мову не відняло: відтак хтось підклав під колесо камінь, аби іномарка не зірвалася та не шубовснула у каламуть. Наймолодший побіг за трактором, щоб витягнути авто з пастки. Однак водія та пасажирів удруге підвела безпечність.

Вони зав'язали канат за гак, і трактор почав витягати автомобіль на дамбу. Але несподівано, коли до завершення "спецоперації" залишалося мінімум зусиль, мотузка обірвалася і "Мазда" з гуркотом полетіла в розбурхану Боржаву, де й затонула. Каламутні хвилі понесли її за течією. Ремонтники церкви з Тячева не знайшли авто ще й дотепер. Богу моляться, що ніхто не сидів за кермом або ж у салоні, а то б могли бути жертви. Навіть не знають, де шукати машину, – боржавська вода могла понести її в Тису. А тоді, колеса, вже навіки прощавайте!

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно