Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На закарпатського валютника вчинили розбійний напад

На закарпатського валютника вчинили розбійний напад
Зранку 11 січня в місті Іршава Закарпатської області скоєно розбійний напад із застосуванням вогнепальної зброї на місцевого “валютника”. Близько півдев’ятої ранку 11 січня в чергову частину...

Зранку 11 січня в місті Іршава Закарпатської області скоєно розбійний напад із застосуванням вогнепальної зброї на місцевого “валютника”.

ВІДЕО ДНЯ

Близько півдев’ятої ранку 11 січня в чергову частину Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового лікаря районної лікарні про те, що до них каретою швидкої допомоги доставлено 42-річного іршавського приватного підприємця С. (попередньо встановлено, що потерпілий займався обміном валют). Лікарі діагностували в потерпілого вогнепальне поранення (з якої саме зброї, тепер встановлюється) грудної клітки.

На місце пригоди оперативно прибули в.о. начальника УМВС України в Закарпатській області полковник міліції Володимир Шелепець, в.о. начальника Іршавського РВ УМВС В.Лизанець, інші посадові особи, слідчо-оперативна група райвідділу міліції, обласні експерти-криміналісти.

Реклама

Як було встановлено, близько 8-ї години ранку двоє зловмисників завдали потерпілому кілька вогнепальних поранень в ділянку грудей, намагаючись заволодіти сумочкою з особистими речами потерпілого. Однак це їм не вдалося, після чого нападники зникли у невідомому напрямку.

За даним фактом порушено кримінальну справу. До складу слідчо-оперативної групи, що займається розкриттям цього резонансного розбійного нападу, входять кращі розшуковики, слідчі та експерти закарпатської міліції. Міліція здійснює подворові та поквартирні обходи, розшукує свідків та очевидців, здійснює інші передбачені слідчо-оперативні дії.

Реклама

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили у прес-службі Мукачівського МВ УМВС у Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно