Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чопська митниця порушила кримінальну справу за фактом контрабанди автівки

Чопська митниця порушила кримінальну справу за фактом контрабанди автівки

Чопська митниця порушила кримінальну справу за фактом контрабанди автівки
Митна служба порушила кримінальну справу за фактом контрабанди автомобіля на суму 448,7 тис. грн. Престижний новенький позашляховик 2010 року випуску вартістю близько півмільйона гривень...

Митна служба порушила кримінальну справу за фактом контрабанди автомобіля на суму 448,7 тис. грн.

ВІДЕО ДНЯ

Престижний новенький позашляховик 2010 року випуску вартістю близько півмільйона гривень намагалися легалізувати за підробленими документами.

До митниці звернувся іноземний громадянин з метою оформити та отримати посвідчення митниці для реєстрації в органах ДАІ транспортного засобу. Як підставу до митного оформлення автомобіля в митному режимі «тимчасове ввезення» іноземець подав свідоцтво на право власності та технічно-реєстраційні папери.

Реклама

Однак митники вирішили ретельніше перевірити автентичність поданих документів і направили запит до Науково-дослідного бюро судових експертиз. Згідно з отриманої відповіді, надані на дослідження документи не відповідають зразкам аналогічних свідоцтв.

Підтвердив сумнів працівників митниці і висновок Центрального митного управління лабораторних досліджень та експертної роботи Державної митної служби України: документи не відповідають оригіналам, крім того, у них відсутні будь-які елементи захисту від підробки.

Реклама

Згідно з висновком експертного товарознавчого дослідження стосовно оцінки транспортного засобу ринкова вартість цього позашляховика становить 448,7 тис. грн.

Порушено кримінальну справу за фактом контрабанди автомобіля за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.201 Кримінального кодексу України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно