Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Для Закарпатських браконьєрів велика вода в радість

Для Закарпатських браконьєрів велика вода в радість
Для кого велика вода в радість, так це для "браконьєрів". Адже специфіка водних об'єктів нашого регіону така, що рибу в незаконний спосіб і з використанням заборонених засобів можна ловити , або в...

Для кого велика вода в радість, так це для "браконьєрів". Адже специфіка водних об'єктів нашого регіону така, що рибу в незаконний спосіб і з використанням заборонених засобів можна ловити , або в чистій малій воді, або в великій каламутній (коли вона втікає на заводі). Саме цим і вирішили скористатися окремі громадяни, чомусь вирішивши, що це їм зійде з рук.

ВІДЕО ДНЯ

Добре "попрацювавши" з сітками на "Адрашовському водосховищі", два приятелі з с.Гайдош Ужгородського району вже встигли збути одну партію риби, а от чергова поїздка виявилась не зовсім вдалою. Натрапили на рибінспекцію. Одному порушнику правда вдалося втекти в ліс. Інший (Бобач В. С. 1986р.н.) намагаючись втекти на мотоциклі, практично був викинутий з "сідла" інспектором рибоохорони Бочкор І.І., коли намагався його об'їхати.

Як повідомили у Головному управлінні Закарпатдержрибоохорони, всього за період з 01.12. по 12.12.10р. інспекторами рибоохорони затримано 10 браконьєрів та притягнуто 46 осіб до адміністративної відповідальності за порушення природоохоронного законодавства на суму 1 734 грн... Вилучено 15 заборонених засобів лову. Так, ст..державним інспектором Корда С.Ф., спільно з громадськими інспекторами Біляк Л.І., Березанич О.Я. під час відпрацювання р.Турья в Перечинському районі поблизу с.Т.-Ремети було затримано гр..Пекар І.І.(1959р.н.)з сіткою-павуком та гр..Мельник І.О.(1968р.н.) з сіткою-павуком та 5 шт. підуста. На цій-же річці в с.Сімер затримали гр..Костюк В.А.(1970р.н.) та гр..Кепич І.В.(1947р.н.) котрі також з використанням сіток -павуків намагалися зловити рибу. Поблизу с.Дубриничі Перечинського р-ну на р.Уж на "зимувальній ямі" місцевий житель гр..Роговцев А.А. також вийшов на "рибалку" з сіткою-павуком. Побачивши інспекторів, вирішив позбутися заборонених засобів лову та риби викинувши їх у воду. Порушнику не пощастило двічі, його вже встигли "відзняти" на фото, а громадський інспектор Березанич О.Я., вміло виловив  "павука" з води.

Реклама

Інспекторами В.-Латорицького відділу(ст.державні інспектори Меденцій І.І.,Бауман О.О.)на р.Латориця поблизу с.Сусково Свалавського району був затриманий гр..Чурило В.Ю.(1960р.н.), а на околиці с.Драчино гр..Гавриш Г.Г.(1950р.н.), котрі з використанням сітки-павука вийшли на "промисел".

На р.Апшиця поблизу с.Грушево Тячівського району державним інспектором рибоохорони Куцин М.М. був затриманий гр..Зелик М.П.(1985р.н.)з сіткою -павуком, а на р.Тересва поблизу с.Біловарці , ст..державним інспектором Регуш І.І. було затримано гр..Тимша І.І.(1963р.н.) котрий також використовував для лову риби сітку-павука і на момент затримання встиг зловити 2 лосося дунайських (Червона Книга 340 грн. збитку за 1 шт.),3 харіуса (Червона Книга збитку 34 грн. за 1 шт.). Мало не коштувала життя "браконьєра" гр..Пишта В.Й.(1944р.н) котрий використовуючи сітку-павука в с.Вишково, помітивши інспектора мало не зірвався в з мосту в бурхливу р.Тиса. Вчасно підоспівши, державний інспектор рибоохорони Мотря М.М., порушника встиг витягнути назад на міст. Виникає риторичне запитання? Невже риба повинна так "дорого коштувати".

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно