Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Почесне звання “Мати-героїня” присвоїли 158 верховинкам

Почесне звання “Мати-героїня” присвоїли 158 верховинкам
В залі засідань Міжгірської РДА та райради за участі заступника голови ОДА Івана Качура та голови РДА Івана Романа відбулося урочисте вшанування багатодітних матерів району, згідно з Указом...

В залі засідань Міжгірської РДА та райради за участі заступника голови ОДА Івана Качура та голови РДА Івана Романа відбулося урочисте вшанування багатодітних матерів району, згідно з Указом Президента України яким присвоєно почесне звання “Мати-героїня”.

ВІДЕО ДНЯ

Вітаючи верховинок, а їх було 158, заступник голови облдержадміністрації Іван Качур відзначив важливість такої події, подякував голові райдержадміністрації Івану Роману за своєчасну і оперативну подачу документів відділом у справах сім’ї, молоді та спорту РДА (нач. Тетяна Горова) до облдержадміністрації на присвоєння почесного звання “Мати-героїня”. Іван Іванович ознайомив присутніх з пам’яткою матері-героїні, а також наголосив, що одноразову винагороду в сумі 8690,0 тис. грн. їм буде виплачено до кінця поточного року.

За інформацією начальника відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Тетяни Горової на сьогоднішній день почесне звання “Мати-героїня” в районі вже присвоєно 277 багатодітним матерям. Найпродуктивніше з підготовки матеріалів на його присвоєння потрудилися секретарі селищної та сільських рад: Міжгірської (25), Н. Студенівської (22), Тюшківської та Лісковецької (по 10), Майданської (9), Синевирської та Пилипецької (по 8).

Реклама

Посвідчення матерям-героїням та квіти урочисто підносили заступник голови обласної державної адміністрації Іван Качур та голова районної державної адміністрації Іван Роман.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно