Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатські прикордонники затримали трьох афганських нелегалів з немовлям

Закарпатські прикордонники затримали трьох афганських нелегалів з немовлям

Закарпатські прикордонники затримали трьох афганських нелегалів з немовлям
Чотирьох нелегальних мігрантів з Афганістану, серед яких –дитина 2009 року народження, затримали днями прикордонники на околиці міста Чопа. Іноземців автомобілем «Хюндай» переправляв до кордону з...

Чотирьох нелегальних мігрантів з Афганістану, серед яких –дитина 2009 року народження, затримали днями прикордонники на околиці міста Чопа. Іноземців автомобілем «Хюндай» переправляв до кордону з Угорщиною місцевий житель, якого вони щойно найняли як таксиста. У затриманих не було ніяких документів, крім двох посвідок міграційної служби Херсонської області. Під час співбесіди з’ясувалося, що всі вони прибули в Україну близько двох років тому на законних підставах. Мігранти працювали на Одеському ринку «Сьомий кілометр», аж поки знайомий афганець не запропонував їм перебратися до Євросоюзу. Спокусившись пропозицією, іноземці взяли квитки до Києва, а потім до Чопа, де їх повинні були зустріти. На вокзалі зустрічаючих не було, тож було прийнято колегіальне рішення діставатися до кордону самотужки.

ВІДЕО ДНЯ

Наразі затримані перебувають у пункті тримання Чопського прикордонного загону. Перевізника притягнуто до адміністративної відповідальності за статтею 206 «Порушення порядку надання іноземцям та особам без громадянства житла, транспортних засобів та сприяння в наданні інших послуг», що передбачає накладення штрафу від п’ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Усього за 10 місяців 2010 року співробітники прикордонного відомства затримали 185 нелегальних мігрантів з Афганістану. З них 104 – на кордоні із Словаччиною та 24 – Угорщиною.

Реклама

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили у прес-службі  Державної прикордонної служби України в  Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно