Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • За результатами акції “Серце до серця” на Закарпатті зібрали майже чверть мільйона гривень

За результатами акції “Серце до серця” на Закарпатті зібрали майже чверть мільйона гривень

За результатами акції “Серце до серця” на Закарпатті зібрали майже чверть мільйона гривень
Всеукраїнський благодійний фонд „Серце до серця” за підтримки центральних та місцевих органів влади, громадських організацій, політичних партій, митців, підприємців та волонтерів з 17 до 23 травня...

Всеукраїнський благодійний фонд „Серце до серця” за підтримки центральних та місцевих органів влади, громадських організацій, політичних партій, митців, підприємців та волонтерів з 17 до 23 травня 2010 року проводив V ювілейну Всеукраїнську благодійну акцію допомоги новонародженим дітям з різними вадами „Серце до серця”.

ВІДЕО ДНЯ

Цього року в Закарпатській області акція супроводжувалась участю волонтерів для збору коштів під час масових заходів, благодійним аукціоном творів мистецтва. Також були розміщені спеціальні скриньки для внесків у медичних та торгівельних закладах, освітніх установах, кошти перераховувалися трудовими колективами лікувально-профілактичних закладів, облдержадміністрації, райдержадміністрацій та міськвиконкомів, обласних установ та організацій тощо.

За результатами проведення благодійної акції в області було зібрано 248 856,74 грн., що стало четвертим показником серед інших областей в Україні (у 2009 році – 36,6 тис. грн.). За ці кошти буде придбано та передано сучасне обладнання для неонатологічного відділення обласної дитячої лікарні (м. Мукачево), що значно покращить якість надання лікувально-профілактичної допомоги дітям та забезпечить належний догляд за життям крихітних немовлят від народження.

Реклама

Організатори висловлюють щиру вдячність всім, хто долучився до благородної справи, повідомили в управлінні інформації та зв'язків із громадськістю Закарпатської облдержадміністрації.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно