Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородські студенти змагалися у мистецькому конкурсі

Ужгородські студенти змагалися у мистецькому конкурсі
Учора в Ужгородському національному університеті розпочався фестиваль «Наші таланти тобі, рідна Альма-матер!», приурочений до 65-річчя вузу. Факультети демонстрували свою майстерність у двох...

Учора в Ужгородському національному університеті розпочався фестиваль «Наші таланти тобі, рідна Альма-матер!», приурочений до 65-річчя вузу. Факультети демонстрували свою майстерність у двох конкурсах: «Представлення факультету» та «Вокал».

ВІДЕО ДНЯ

Оцінювало майстерність та талановитість студентської молоді журі, до складу якого ввійшли Мар’яна Баран, директор студентського центру дозвілля «Ювентус», Олег Муртазін, начальник управління у справах сім’ї, молоді та спорту Ужгородської міської ради, Віталій Ерфан, начальник управління праці, соціального захисту населення Ужгородської міської ради, Кузьма Кохан, артист філармонії та Іван Вар хол, викладач коледжу культури і мистецтв. Привітала студентів з початком фестивалю Ольга Гвоздяк, проректор УжНУ з виховної роботи.

Під шквал емоцій журі виставляло оцінки, які не завжди вітав зал. Але журі було справедливе: призові місця присудило наймайстернішим на сцені. У конкурсі «Представлення» перше місце зайняв філологічний факультет, друге – математичний, третє – факультет романо-германської філології. У конкурсі вокалу перше місце зайняли студенти зі стоматологічного факультету, друге – відомий в університеті сольний виконавець Олександр Олень, третє місце – за медиками.

Реклама

Фестиваль продовжиться танцювальним та «оригінальним» конкурсами.

Прес-служба УжНУ

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно