Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кримінальна хроніка Закарпаття на сьогодні

Кримінальна хроніка Закарпаття на сьогодні
Крадуть та вбивають коней Житель виноградівського села Горбки поскаржився, що якийсь негідник забив до смерті одного його коня, а іншому порiзав ногу. Тварини випасалися вночі на...

Крадуть та вбивають коней

ВІДЕО ДНЯ

Житель виноградівського села Горбки поскаржився, що якийсь негідник забив до смерті одного його коня, а іншому порiзав ногу. Тварини випасалися вночі на пасовиську за селом без нагляду.

А від мешканця Мiжгiр`я украли залишеного на ніч на пасовиську в урочищі за селищем 5-рiчного коня. В обох випадках зловмисників розшукує міліція.

Реклама

Злодійкуватий односелець

Серед ночі до будинку 19-річного жителя с.Яблунiвка Хустського району проник, знявши вікно на горищі, невідомий зловмисник. Злодій викрав з хати гроші в сумі 11 тисяч гривень та півтисячі доларів. Як з’ясували дільничні, крадіжку скоїв інший житель села, одноліток потерпілого.

Реклама

Міліція знешкоджує конопляні "урожаї"

Дві великі партії коноплі виявили правоохоронці на городах закарпатців під час спецоперації "Мак-2010". 48-річний житель Виноградова висіяв на своїй присадибнiй дiлянцi 50 рослин коноплi, а в будинку міліціонери знайшли 100 грамів готової до вживання марихуани.

А 28-річний ужгородець культивував у себе на подвір'ї 32 рослини коноплі.В обох випадках зілля вилучено, стосовно його власників порушено кримінальні справи. Нагадаємо, що для цього достатньо й 10 стебел коноплі.

Реклама

Не залишайте машини на вулицях

Залишений на ніч без нагляду на вулиці автомобіль, особливо якщо він не обладнаний сигналізацією, приваблює злодіїв. Лише за одну ніч в Ужгороді обікрали три припарковані біля будинків автомобілі.

З автомобіля “Дейво-Сенс" приватного підприємця, котрий стояв на вул.Г.Артемовського, невідома особа шляхом розбиття бокового скла викрала гроші в сумі 6800 гривень.

З іномарки “Міцубісі” жінки-підприємця, припаркованої бiля будинку на вул.Минайськiй, викрали з салону медичне обладнання. А з ВАЗ-2106, який його власниця припаркувала на ніч у дворі будинку на вул.Грушевського, зняли вночі акумулятор.

Міліція нагадує громадянам: автомобілі найкраще тримати на ніч у надійних гаражах або на платних стоянках. Й не шкодуйте грошей на надійну сигналізацію.

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили в прес-службі ГУМВС  України в Закарпатській області

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно