Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгород завітав пересувний екзотаріум

В Ужгород завітав пересувний екзотаріум
В Ужгороді до 3 жовтня всі бажаючі мають можливість подивитсь на павуків, ігуан, агам, капуцинів та багатьох інших екзотичних тварин, адже до обласного центру Закарпаття завітав пересувний екзотаріум...

В Ужгороді до 3 жовтня всі бажаючі мають можливість подивитсь на павуків, ігуан, агам, капуцинів та багатьох інших екзотичних тварин, адже до обласного центру Закарпаття завітав пересувний екзотаріум «Джунглі парк». Експозиція розмістилася в просторій залі міського Палацу дітей та юнацтва та налічує більше ста видів тварин.

ВІДЕО ДНЯ

Цієї п'ятниці незвичну виставку безкоштовно змогли відвідати вихованці Медико-соціального реабілітаційного центру "Дорога життя". За фото і відео зйомку тварин окрема плата відсутня, тож кожна дитина мала змогу сфотографуватись на згадку про незнайомих до цього моменту істот. "Джунглі парк" став приємним сюрпризом для маленьких ужгородців та їх батьків.

Біля входу на виставку висить жартівливий і водночас попереджувальний напис: "У клітки пальці не засовувати. Штраф – один палець". Адже не слід забувати, що, не зважаючи на красу і миролюбний вигляд, ці тварини є представниками дикої природи.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно