Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатські туризмознавці мають можливість відвідати США

Закарпатські туризмознавці мають можливість відвідати США
Запрошуємо фахівців Закарпатської області взяти участь у програмі Сталий розвиток туризму, що виконується организіцією PH International в рамках програми Громадські зв’язки за підтримки Агенства США...

Запрошуємо фахівців Закарпатської області взяти участь у програмі Сталий розвиток туризму, що виконується организіцією PH International в рамках програми Громадські зв’язки за підтримки Агенства США з міжнародного розвитку (USAID).

ВІДЕО ДНЯ

Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) повідомляє про початок програми „Громадські зв’язки” (Community Connections Program) у Закарпатській області, яка є програмою громадської дипломатії та впроваджується за фінансової підтримки американського уряду. Програма надає можливість українським фахівцям та їх американським колегам обмінятись професійним досвідом та дізнатись про життя громад у Сполучених Штатах. Під час перебування у США учасники проживатимуть у приймаючих сім’ях. До програми стажування ввійдуть відвідування американських державних, приватних та громадських організацій, що працюють за даним напрямком та мають пряме відношення до тематики програми. Учасники програми візьмуть участь у семінарах, тренінгах та дискусіях. Програма стажування у США триватиме 3 тижні. Група складатиметься з 10 осіб, також буде відібрано 2-5 альтернативних кандидатів, які візьмуть участь у програмі лише у випадку, якщо хтось з основних 10 учасників відмовиться від участі у програмі. Учасники відбиратимуться шляхом відкритого конкурсу. Програму стажування буде розроблено для групи в цілому із урахуванням побажань учасників. Орієнтовна дата поїздки групи з 15 березня по 3 квітня 2011 року. Тривалість стажування – 3 тижні. Від фахівців, які працюють за згаданою тематикою, знання англійської мови не вимагається. Кандидатам бажано мати, або у короткий термін виготовити, закордонний паспорт. Всі витрати покриваються програмою, окрім витрат, пов’язаних із виготовленням закордонного паспорта та подорожей територією України.

Стажування за напрямком „Сталий розвиток туризму” надасть можливість фахівцям туристичної сфери Закарпаття ознайомитись із різними моделями та формами діяльності суб’єктів американської туристичної індустрії.

Реклама

Учасниками програми „Громадські зв’язки” за темою „Сталий розвиток туризму” можуть бути фахівці обласних державних органів, діяльність яких спрямована на розвиток туризму в регіоні з урахуванням збереження природного середовища, представники туристичних інформаційних центрів, громадські організації та об’єднання фахівців, що підтримують розвиток туризму, працівники навчальних закладів, власники та керівники туристичних об’єктів, та інші фахівці, що працюють у напрямку, відоповідному до теми стажування.

Впродовж програми українські спеціалісти вивчатимуть:

Реклама

Корисність та переваги розвиненої туристичної індустрії;

Економічні, природозберігаючі та культурні аспекти туризму;

Відповідальність різних форм туристичних суб’єктів;

Реклама

Сталий туризм та екотуризм;

Сталість економічного розвитку та розвинутий туризм;

Сталий туризм та громада;

Навчальні програми для фахівців туристичного бізнесу різних форм власності;

Використання природних ресурсів;

Політика закупівель та підтримка місцевого бізнесу.

Загальні вимоги до кандидатів:

Реклама

Бути громадянином України;

Проживати в Україні на момент підготовки, відбору учасників та проведення програми;

Працювати в організації туристичної сфери в Закарпатській області;

Мати щонайменше 2 роки досвіду роботи і намір працювати в своїй сфері ще 5 років;

Мати право отримати візу типу J-1 (віза програм обмінів), дотримуватися обмежень, які несе даний тип візи.

Щоб взяти участь у конкурсі, кандидат повинен:

Вчасно здати паперові копії аплікаційних документів до 14 жовтня 2010 р. включно, з 10:00 до 16:00 за вказаними адресами протягом робочого тижня:

Реклама

м. Ужгород, вул. Собранецька, 3, Прес-клуб реформ, тел. (0312) 61-24-79

м. Київ, вул. Еспланадна, 28, офіс 7, програма ,,Громадські зв’язки”, з 10:00 до 18:00, тел. (044) 246-72-13/05 (до Києва пересилати звичайним поштовим листом!).

Електронна версія анкети знаходиться на сайті програми „Громадські зв’язки” www.cc-ukraine.org.ua.

Бути готовим пройти співбесіду у м. Ужгород 28 жовтня 2010, що проводитиметься комісією, до складу якої входять незалежні та об’єктивні експерти, представники USAID, працівники програми ,,Громадські зв’язки”.

Координатор програми – Олена Кисельова [email protected]

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно