Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Закарпатті на обліку перебуває 836 наркоманів

У Закарпатті на обліку перебуває 836 наркоманів
У серпні співробітники ВБНОН знешкодили підпільну нарколабораторію, яка спеціалізувалася на виготовленні психотропних речовин, що потім розповсюджувалися на території Мукачівського, Іршавського та...

У серпні співробітники ВБНОН знешкодили підпільну нарколабораторію, яка спеціалізувалася на виготовленні психотропних речовин, що потім розповсюджувалися на території Мукачівського, Іршавського та Хустського районів. Затримані -- двоє раніше судимих місцевих жителів. Попався й молодик, який організував за місцем свого проживання виробництво з подальшим збутом психотропних речовин на території Тячівського району. У нього вилучили обладнання для виготовлення «наркоти» та цю речовину.

ВІДЕО ДНЯ

Викрито 11 злочинів за схиляння до вживання наркотиків, 15 міжнародних каналів контрабандного постачання психотропних засобів з Угорщини та Словаччини в Україну, переважно амфетаміну та перветину, а також особливо небезпечного наркотичного засобу марихуана -- «гідропоніка».

Працівники ВБНОН УМВС знешкодили також канал контрабандного постачання гашишу з Італії на територію України. У серпні поблизу контрольно-пропускного пункту «Косино» на українсько-угорському кордоні попався наш громадянин, який намагався переправити на терена держави 70 пігулок психотропної дії «екстазі» як контрабанду.На обліку в УМВС нині перебуває 836 осіб по лінії наркоманії: 119 – наркоманів; 443 – споживачів наркотиків; 10 – токсикоманів; 47 – утримувачів наркокубел; 209 – збутників наркотиків.

Реклама

Під час проведення оперативно-профілактичної операції «Мак-2010», яка ще триває в краї, виявлено 93 факти незаконних посівів нарковмісних рослин, за якими порушено 61 кримінальну справу. Складено 38 адмінпротоколів. З незаконного обігу вилучено 143 кг маку та 17 кг конопель.

За матеріалами ВЗГ УМВС України в Закарпатській області

Джерело: Портал "Мукачево.нет"

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно