Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Відбірковий тур конкурсу краси “Міс та містер ЗакДУ 2010″

Відбірковий тур конкурсу краси “Міс та містер ЗакДУ 2010″
З пробудженням осені в студентському житті Закарпатського державного університету проходитиме святкове дійство під назвою «Міс та Містер ЗакДУ 2010». Цього року конкурс краси проводитиметься вшосте....

З пробудженням осені в студентському житті Закарпатського державного університету проходитиме святкове дійство під назвою «Міс та Містер ЗакДУ 2010». Цього року конкурс краси проводитиметься вшосте. Щороку традиційне свято краси набирає обертів і здобуває все більшої популярності не тільки в студентському середовищі, а й в культурно-мистецькому просторі Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

Конкурс краси «Міс та Містер ЗакДУ» проводиться з метою визначення вродливих, інтелігентних та освічених студентів Закарпатського державного університету та Природничо-гуманітарного коледжу, активізації студентського середовища, пропаганди краси та здорового способу життя.

Переможець конкурсу, «Містер ЗакДУ 2008» - Сергій Тукало став рекламним обличчям брендових та молодіжних кампаній, брав участь у показах моди та здобув титул «Містера Студентства Закарпаття 2008». «Міс ЗакДУ 2008» – Альона Руса провела незабутні дні у культурній столиці Європи – Празі. «Перша Віце-міс ЗакДУ» – Тетяна Денисюк стала переможницею конкурсу «Міс Студентство Закарпаття 2008» та згодом здобула титул «Першої Віце-міс України – Захід 2008», переможниця конкурсу «Міс та містер ЗакДУ 2009» невдовзі здобула звання «Міс студентство Закарпаття 2009». І це тільки початок…

Реклама

Основним та невід’ємним елементом конкурсу краси є його учасники та учасниці.

Запрошуємо Тебе не проґавити свій шанс та закликаємо прийти на відбірковий тур проекту 20 вересня у конференц-залу ЗакДУ о 13:00.

Реклама

Конкурс краси «Міс та Містер ЗакДУ» традиційно проходить під патронатом агенції моделей «L-Models».

«L-Models» - найбільше агентство моделей, яке успішно працює на ринку України уже більше 13 років. Каталог агентства нараховує понад 700 професійних моделей, «нових облич» та професійних акторів.

Моделі «L-Models» регулярно з’являються на обкладинках та сторінках вітчизняних та зарубіжних видань, а також в рекламних кампаніях багатьох торгових марок не тільки України, але й всього світу.

Реклама

Пориньте у справжнє свято краси та незабутню пригоду разом із професійною командою організаторів проекту.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно