Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • АМК оштрафував ВАТ “Закрапатгаз” за зловживання на ринку газопостачання населених пунктів краю

АМК оштрафував ВАТ “Закрапатгаз” за зловживання на ринку газопостачання населених пунктів краю

АМК оштрафував ВАТ “Закрапатгаз” за зловживання на ринку газопостачання населених пунктів краю
Закарпатське обласне територіальне відділення оштрафувало ВАТ "Закарпатгаз" за зловживання монопольним становищем на ринку постачання природного газу за регульованим тарифом та надання послуг з...

Закарпатське обласне територіальне відділення оштрафувало ВАТ "Закарпатгаз" за зловживання монопольним становищем на ринку постачання природного газу за регульованим тарифом та надання послуг з обслуговування газопроводів та споруд систем газопостачання населених пунктів в межах Закарпатської області.

ВІДЕО ДНЯ

Здійснюючи державний контроль за дотриманням конкуренційного законодавства, територіальним відділенням розглянуто справу відносно ВАТ "Закарпатгаз" про порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

Дії ВАТ "Закарпатгаз" полягали у безпідставному відключенні від газопостачання житлових будинків ОВБ "Червениця" та необґрунтованому розрахунку вартості послуг по обслуговуванню газопроводу, який знаходиться на балансі об'єднання. На порушника накладено штраф та зобов'язано у місячний строк привести розрахунок вартості послуг по обслуговуванню газопроводу та споруд систем газопостачання споживачам житлових будинків об'єднання "Червениця" до вимог нормативно-правових документів.

Реклама

На засіданні адміністративної колегії Закарпатського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України щодо прийняття рішення по справі № 03-52/2010 представники ВАТ "Закарпатгаз" порушення визнали.

"Зловживання монопольним становищем є неприпустимим, і органи Антимонопольного комітету України стоятимуть на сторожі законних інтересів пересічних громадян", - наголосив голова територіального відділення Дмитро Іванов.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно