Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

“Закарпаття” зіграє з ФК “Кримтеплиця”

“Закарпаття” зіграє з ФК “Кримтеплиця”
11 вересня ужгородське «Закарпаття» зіграє з ФК «Кримтеплиця» з Молодіжного у десятому турі Першої ліги Чемпіонату України. Футболісти «Закарпаття» після матчу в Алчевську 5 вересня одразу ...

11 вересня ужгородське «Закарпаття» зіграє з ФК «Кримтеплиця» з Молодіжного у десятому турі Першої ліги Чемпіонату України.

ВІДЕО ДНЯ

Футболісти «Закарпаття» після матчу в Алчевську 5 вересня одразу вирушили до Севастополя, де зупинилися на базі «Мега». Тренувальний процес проходитиме на центральному стадіоні м. Севастополь. На жаль, не пустує й лазарет команди – доліковується Матвій Бобаль, після матчу зі «Сталлю» мікротравми отримали Платон Свиридов та Антон Шендрік. Проте тренер розраховує на цих виконавців у протистоянні в Молодіжному.

За дотриманням правил гри в у матчі в Молодіжному слідкуватиме суддівська бригада на чолі з Олександром Івановим з м. Макіївка (Донецька область), йому допомагатимуть Володимир Александренко з Вінниці та Андрій Шемека з Маріуполя, резервний арбітр – А.Ганжелюк з м. Керч.

Реклама

Слідкуватиме за діями суддівської бригади делегат ФФУ Михайло Прозоровський з м. Вінниця.

Варто зазначити, що команди зустрічалися вже чотири рази в попередніх чемпіонатах. Два останні перемога була на боці «Закарпаття».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно