Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Онуки запалили «люльку миру», але підпалили кухню

Онуки запалили «люльку миру», але підпалили кухню
Днями у селі Монастирець Хустського району на обійсті 85-річного пенсіонера Івана трапився «цікавий» випадок. Винуватцями пожежі стали його 9-річні онуки, які ,на щастя, не постраждали через пагубну...

Днями у селі Монастирець Хустського району на обійсті 85-річного пенсіонера Івана трапився «цікавий» випадок. Винуватцями пожежі стали його 9-річні онуки, які ,на щастя, не постраждали через пагубну звичку палити цигарки. Хоча паління ще нікому не йшло на користь, а тим більше таким маленьким громадянам.

ВІДЕО ДНЯ

Недільного ранку батьки з дідусями та бабусями, як і всі односельчани, зібралися до церкви на ранкову літургію. А вдома на господарстві залишилися брати-сестри Ангеліна, Мар’яна та Василь. З бажанням залишитися непоміченими, діти вибралися на горище літньої кухні аби… запалити цигарочку. Зручно влаштувавшись на сіні онуки запалили «люльку миру». В якійсь момент недопалок опинився в сіні, а діти почали гасити його тим самим сіном.

Пожежну охорону викликати не було кому - усі люди зібралися у церкві. Загорання на подвір’ї, яке розташоване в кінці вулиці, помітили тільки тоді, коли почав «стріляти» шифер на даху. В результаті, до приїзду 2-ох відділень хустських вогнеборців, полум’ям було знищено горищне приміщення, покрівлю, 1м.куб. дошок, 1 центнер муки та 3,5 тони сіна. Загалом завдані дітьми збитки оцінюються у 20 тисяч гривень.

Реклама

Є і втішний момент – завдяки оперативним діям, пожежникам вдалося врятувати від перекидання вогню поруч розташований житловий будинок, пластикова обшивка якого від дії високої температури вже давно «скипіла» до їхнього прибуття.

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили в центрі пропаганди ГУ МНС в Закарпатській області.

Реклама

Олег Шрамко

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно