Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кримінальна хроніка Закарпаття

Кримінальна хроніка Закарпаття
Упродовж минулих вихідних до чергової частини УМВС надійшло 88 повідомлень про скоєні на території краю злочини, з яких міліція розкрила за гарячими слідами 59. Зокрема, розкрито 2 тілесні...

Упродовж минулих вихідних до чергової частини УМВС надійшло 88 повідомлень про скоєні на території краю злочини, з яких міліція розкрила за гарячими слідами 59. Зокрема, розкрито 2 тілесні ушкодження, 2 крадіжки, одне вилучення зброї тощо.

ВІДЕО ДНЯ

Працівниками ДАІ області за порушення ПДР складено 858 протоколів на водіїв, в тому числі 40 - за керування в стані алкогольного сп'яніння.

Протягом минулої доби на території Закарпатської області було проведено 18 масових заходів спортивного та культурно-розважального характеру, в яких взяло участь близько 23 тисяч закарпатців. Зокрема, відбулися численні футбольні матчі на першість району та області, мотокрос і свято "Лемківська ватра" в с.Забрідь В.Березнянського району, ярмарок "Гуцульська ріпа" в с.Лазещина Рахівського району тощо. Охорону громадського порядку під час цих заходів забезпечувало понад двісті співробітників міліції. Порушень не допущено.

Реклама

Скільки міліція не попереджає про небезпеку мати справу із сумнівними особами, а громадяни, особливо похилого віку, й далі стають жертвами пройдисвітів, які обіцяють їм “золоті гори”.

Так, днями в будинок 87-річного мукачівського пенсіонера завітали дві невідомі жінки пiд приводом розповсюдження молочних продуктiв. Доки старенький господар готував тару для молока, ті поцупили з приймальної кiмнати металевий ящик, в якому господар зберігав гроші в сумі понад 45 тисяч гривень, 650 євро, дві золоті обручки та документи. Пройдисвіток розшукує міліція.

Реклама

Старший iнспектор ДПС ВДАI з обслуговування Свалявського району зупинив на вулиці Сваляві за порушення ПДР автомобіль "Крайслер" пiд керуванням мешканця одного з сіл району. Водій за уникнення адмінвiдповiдальностi намагався дати міліціонеру хабар в сумi 100 гривень, однак той на грошi не спокусився. Гроші в присутностi понятих вилучено й тепер водій матиме проблеми ще й за спробу підкупу працівника міліції.

Удосвіта у Великому Бичкові на Рахівщині сталася ДТП з трагічними наслідками. Автомобіль "Мерседес" під керуванням 31-річного мешканця Тячівщини скоїв наїзд на пiшоходiв, трьох молодих місцевих чоловіків. 18-річний потерпілий загинув на місці пригоди, а двоє інших, віком 19 та 38 років, опинилися у важкому стані в лікарні. Автомобіль, що їх травмував, доставлено на штрафмайданчик міліції.

Про це інтернет-видання “Панорама Мукачева” повідомили в ГУМВС України в Закарпатській області.

Джерело: Інтернет-видання "Панорама Мукачівська"

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно