Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Чи запустять блакитне паливо до осель багатоповерхівок на Міжгірщині?

Чи запустять блакитне паливо до осель багатоповерхівок на Міжгірщині?

Чи запустять блакитне паливо до осель багатоповерхівок на Міжгірщині?
З року в рік керівництво Міжгірської селищної ради має клопоти з початком опалювального сезону в житловому фонді. Це стосується проведення повірки димовентканалів, коли багатоповерхові житлові...

З року в рік керівництво Міжгірської селищної ради має клопоти з початком опалювального сезону в житловому фонді. Це стосується проведення повірки димовентканалів, коли багатоповерхові житлові будинки, які не знаходяться на обслуговуванні КП “Міжгірське ВУЖКГ”, відключають від постачання газу за причини неподання актів повірки димовентканалів.

ВІДЕО ДНЯ

Звичайно, це не стосується будинків (які на обслуговуванні ВУЖКГ) по вул. Шевченка — №13, 15, 41, 67, 81, 87, 88, 89, 91, 92, 93, 94, 95, 143, 177; вул. Ольбрахта — №12, 14; вул. Возз'єднання — № 3, 5, 7, 9, 11, 13; вул. Туряниці — №8; вул. Гнатюка — №1; вул. Промислова — №2. У вищезгаданих будинках комунальним підприємством ВУЖКГ проводиться обслуговування димовентканалів, вартість якого включено до тарифу обслуговування житлового фонду, пізніше виготовляються акти на справність димовентканалів, подання яких до Міжгірського ВАТ “Закарпатгаз” є обов'язковим. А мешканцям багатоповерхівок, які вище не названі — вул. Добролюбова (усі багатоповерхові будинки), вул. Ольбрахта — №7, 16, вул. Шевченка — 70, 68 і які не знаходяться на обслуговуванні КП “Міжгірське ВУЖКГ”, доведеться проводити повірку димовентканалів особисто, звернувшись із заявою до даного комунального підприємства

Просимо не зволікати з даним питанням, бо тільки таким чином буде забезпечена безперебійна подача газу та безпечна експлуатація газових приладів.

Реклама

А в будинках, які обладнані приладами і апаратами з відводом продуктів згорання у димоходи, не допускається влаштування витяжної вентиляції з штучним спонуканням (СНіП 2.04.08-87 п.4.5. 18).

Приєднання газового обладнання до димоходів слід передбачити з’єднувальними трубами, виготовленими з покрівельної або оцинкованої сталі товщиною не менше 1 мм, гнучкими металевими гофрованими патрубками і тільки такими, які поставляються в комплекті з устаткуванням. Якщо є інші гофровані патрубки, то повинен бути дозвіл на їх використання від заводу-виробника та сертифікат (ДБН В 2,5 — 20 — 2001р. Ст.244, пункт Ж).

Реклама

Василь Юрик

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно