Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Про студентство, Соборність та дах, що протікає – у свіжому випуску газети "Панорама"

Про студентство, Соборність та дах, що протікає – у свіжому випуску газети "Панорама"

Про студентство, Соборність та дах, що протікає – у свіжому випуску газети "Панорама"
У неділю, 25 січня, усе прогресивне (і не прогресивне також) студентство відзначатиме одне зі своїх найулюбленіших свят – Тетянин день. Якось один з викладачів УжНУ вже у солідному віці назвав себе...

У неділю, 25 січня, усе прогресивне (і не прогресивне також) студентство відзначатиме одне зі своїх найулюбленіших свят – Тетянин день. Якось один з викладачів УжНУ вже у солідному віці назвав себе студентом аж… 56-го семестру. Мовляв, творча людина вчиться постійно, тому має право називатися словом «студент», яке походить від латинського studeo – вчитися. Про найцікавіші моменти з свого студентського життя розказали міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл, закарпатська письменниця і поетеса Лідя Ходанич та декан факультету РГФ УжНУ Михайло Рошко. Їх цікаві спогади про літа молодії можна прочитати у №2 газети «Панорама» від 24 січня.

ВІДЕО ДНЯ

В тому ж числі тижневика читачі можуть ознайомитися з проблемою, яка вже не перший рік заважає нормальному життю мешканців будинку № 35В по вул. Осипенка, дах якого знаходиться у жахливому стані. Що думають і говорять про це самі жителі будинку – цілком зрозуміло. Але журналіст газети Андрій Слохіняк поцікавився думкою з цього приводу ще й двох відповідальних осіб – директора ТОВ «І.Т.В. Сервіс Плюс» Ігора Сметанського та мера Мукачева Золтана Ленд’єла. Їх відповіді – на стор. 3 газети.

Чи потрібна Україні Соборність? Відповідь на таке, здавалося б, однозначне запитання, шукав оглядач видання Михайло Ведмідь. Він поділився з читачами своїми думками щодо ситуації, яка склалася на Сході країни, де виникла загроза її єдності.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно