Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кримінальна хроніка на Закарпатті

Кримінальна хроніка на Закарпатті
Багато хто з чоловіків мріє про породисту собаку, яку можна й на полювання взяти, й перед друзями похизуватися. Але, виявляється, документи на породистого “брата меншого” виробити не просто. Дехто...

Багато хто з чоловіків мріє про породисту собаку, яку можна й на полювання взяти, й перед друзями похизуватися. Але, виявляється, документи на породистого “брата меншого” виробити не просто. Дехто намагається на цьому заробити... Днями працівники міліцейського відділу по боротьбі з економічними злочинами затримали просто в робочому кабінеті під час отримання хабара в сумi 100 євро головного лiкаря однієї з районних ветеринарних лiкарень. Цi гроші “собачий доктор” вимагав та отримав вiд власника гончака за виготовлення паспорта на собаку. Грошi вилучено.

ВІДЕО ДНЯ

Міліція активізувала роботу з виявлення зловмисників, які викрадають каналізаційні люки та інше залізяччя, завдаючи значних збитків комунальним службам. За надання інформації, котра допоможе затримати “металевих” крадіїв, на заявників очікує винагорода від правоохоронців в сумі 1000 гривень. Днями працівники ужгородського комунального підприємства "Мiськсвiтло" виявили, що з вулиці Толстого в місті невідомими особами викрадено чавуннi цоколi з 4-х конструкцiй вуличного освiтлення. Сума збитку склала понад п’ять тисяч гривень. 10 металевих решiток з каналiзацiйних люкiв невідомі зловмисники потягнули з ужгородських вулиць Б.Хмельницького, площі Петефi, Слов"янської та Київської набережних. Сума збитку склала близько чотирьох тисяч гривень. А на вул.Гагаріна в обласному центрі дільничні затримали серед білого дня місцевого 40-річного жителя, який тягнув кришку вiд каналiзацiйного люка, викрадену з вулиці Одеської.

Гроші треба пильнувати. На жаль, про цю просту аксіому дехто забуває. Як наслідок, позбувається власних статків. Приватний підприємець з Ужгорода залишив зранку без нагляду свій торговий павільйон на продуктовому ринку, чим і скористався злодій. Невідомий зловмисник потягнув сумку з грошима в сумі 30 тисяч гривень, документами, печаткою, ключами вiд квартири. В іншого ужгородського підприємця поцупили зі службового кабінету 10 тисяч гривень. Цього разу злодіїв, 32-річного ужгородця та 24-річного жителя Одеси, міліціонери вирахували та затримали. Речовi докази вилучено. Не поталанило й директору одного з навчальних закладів міста. Невідомий зловмисник підібрав зранку ключі до вхідних дверей службового кабiнету й поцупив з гаманця гроші в сумі 3800 гривень. Зловмисника розшукують, а міліція вкотре звертається до громадян: бережіть належним чином свої статки, аби не позбутися їх!

Реклама

Міжгірські правоохоронці одержали оперативну інформацію про те, що житель села Негровець зберігає незареєстровану зброю. Пiд час санкцiонованого обшуку в його оселі міліціонери виявили в надвiрнiй спорудi та вилучили обрiз нарiзного карабiна iноземного виробництва, 9 патронiв різного калiбру, 5 гiльз до мисливської рушницi. Походження арсеналу з’ясовується.

Співробітники карного розшуку затримали двох жителів Ужгородського району віком 16 та 17 років, які підозрюються у крадіжках мотоциклів. Юні злодії спеціалізувалися на викраденнях популярних серед сільської молоді “Яв-350”. Наразі виявлено вже два такі факти. Речові докази вилучено.

Реклама

В реанiмацiйне вiддiлення Виноградівської ЦРЛ з травмами голови було госпiталiзовано 3-річного хлопчика, якого привезли з села Шаланки. Як з’ясувалося, дитина впала вдома з драбини на бетонну пiдлогу.

Чергова ДТП за участю велосипедистів трапилася зранку в селі Н.Апша на Тячівщині. Водій “Фольксвагена”, сезонний робiтник, виїхав на смугу зустрiчного руху, де скоїв наїзд на велосипедиста, 65-річного місцевого мешканця. Потерпілий помер по дорозi в лікарню. Автомобiль затримано на штрафмайданчик.

Близько опівночі рахівські міліціонери затримали на вулиці міста місцевого 17-річного жителя. Школярик не лише був нетверезий, а ще й мав при собі кастет. З ким збирався “воювати” юний зброяр, з’ясовується.

Реклама

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили в прес-службі ГУМВС України в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно