Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Як працюватимуть на Закарпатті учасники міжнародної конференції

Як працюватимуть на Закарпатті учасники міжнародної конференції

Як працюватимуть на Закарпатті учасники міжнародної конференції
Якою буде культурна програма для учасників міжнародної науково-практичної конференції «Сталий розвиток Карпат та інших гірських регіонів Європи»? На це запитання відповідає перший заступник голови...

Якою буде культурна програма для учасників міжнародної науково-практичної конференції «Сталий розвиток Карпат та інших гірських регіонів Європи»? На це запитання відповідає перший заступник голови обласної ради Андрій Сербайло.

ВІДЕО ДНЯ

Робочий графік конференції ущільнено гранично. І все ж, передбачено аби, як мовиться, належно поєднати "красиве і корисне".

У перший день, 8 вересня, перед початком пленарного засідання, учасники конференції в обласному управління по меліорації і водному господарству ознайомляться із автоматизованою інформаційною системою проти паводкового захисту в басейні р. Тиса.

Реклама

А перед засіданням і під час перерв вони зможуть ознайомитися із експозицією виставки народного декоративно-прикладного мистецтва умільців Закарпаття, яку розгорнуто у фойє адмінбудинку. Там же і виставка книжок на природоохоронну тематику, які вийшли у світ у видавництвах Закарпатської області.

Наступного дня, 9 вересня наших гостей буде запрошено на святковий концерт художніх колективів Закарпатської обласної філармонії.

Реклама

Очевидно, їх зацікавить і виставка робіт членів творчого об'єднання професійних художників краю, розгорнута в залах Закарпатського художнього музею ім. Йосипа Бокшая.

У третій день перебування на Закарпатті для гостей запланована поїздка в м.Мукачево, відвідини замку "Паланок", інших пам'ятних та історичних місць міста над Латорицею.

Зроблено все, щоб знайомство із Закарпаттям було яскравим, багатогранним, пам'ятним.

Реклама

Про це інтернет-видання "Панорама Мукачева" повідомили в прес-служби Закарпатської обласної ради

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно