Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • СБУ офіційно підтвердила факт затримання директора Закарпатської філії «Центру державного земельного кадастру»

СБУ офіційно підтвердила факт затримання директора Закарпатської філії «Центру державного земельного кадастру»

СБУ офіційно підтвердила факт затримання директора Закарпатської філії «Центру державного земельного кадастру»
Службою безпеки України на виконання Розпорядження Президента України від 23.06.2010 року № 956/2010-рп здійснюється робота по забезпеченню додержання законодавства у сфері земельних...

Службою безпеки України на виконання Розпорядження Президента України від 23.06.2010 року № 956/2010-рп здійснюється робота по забезпеченню додержання законодавства у сфері земельних відносин.

ВІДЕО ДНЯ

Днями Управлінням СБУ в Закарпатській області припинено функціонування протиправного механізму та викрито факт вимагання і одержання хабара, вчинений службовою особою "С" – директором Закарпатської регіональної філії Державного підприємства "Центр державного земельного кадастру" Державного комітету України із земельних ресурсів.

Зловмисника було затримано співробітниками УСБУ безпосередньо під час одержання останньої частини хабара у сумі 500 доларів США, які він вимагав від громадянина України "А" за сприяння у виготовленні та підписанні Державного акту на право власності на земельну ділянку.

Реклама

Стосовно високопосадовця прокуратурою Закарпатської області порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 2 ст. 368 КК України (одержання хабара). На даний час "С" затриманий, триває досудове слідство, повідомили в прес-службі УСБУ в Закарпатській області.

Слід зазначити, що в червні закарпатським управлінням СБУ було виявлено та задокументовано факт хабарництва з боку посадової особи "Б" – начальника Головного управління Держкомзему в Закарпатській області, який за сприяння у виготовленні та підписанні Державного акту на право власності на земельну ділянку вимагав та отримав грошові кошти в розмірі 8000 доларів США.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно