Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпаття відпочивало, а працівники міліції працювали

Закарпаття відпочивало, а працівники міліції працювали
У минулі вихідні християни відзначали велике релігійне свято-Успіння Пресвятої Богородиці. З цієї нагоди в містах і селах краю відбулися святкові Богослужіння в храмах, громадяни ходили один до...

У минулі вихідні християни відзначали велике релігійне свято-Успіння Пресвятої Богородиці. З цієї нагоди в містах і селах краю відбулися святкові Богослужіння в храмах, громадяни ходили один до одного в гості. А міліція традиційно слідкувала за порядком, аби народ мирно відпочивав.

ВІДЕО ДНЯ

Загалом упродовж суботи-неділі в чергову частину УМВС надійшло 99 повідомлень про скоєні на території області злочини, з яких за гарячими слідами було розкрито 67. Серед розкритих злочинів-пограбунок, хуліганство, 3 крадіжки, 6 фактів вилучення зброї, один факт незаконного обігу наркотичних речовин тощо.

Працівниками ДАІ області за порушення ПДР складено 881 протоколів на водіїв, в тому числі 48 - за керування в стані алкогольного сп'яніння.

Реклама

Загалом в краї за вихідні відбулося понад три десятки масових заходів релігійного, спортивного та культурно-розважального характеру. Зокрема, у Виноградові з нагоди 748-річчя міста відбувся святковий концерт та фестиваль "Кришталеві грона". День шахтаря відзначали в Солотвині та Ільниці на Іршавщині. День села відзначали в багатьох селах Ужгородського, Виноградівського, Берегівського районів. У мукачівському замку Паланок відбулися виставка робіт міжнародного пленеру майстрів пензля та концерт класичної музики у рамках фестивалю мистецтва "Мукачево скликає та єднає друзів". У багатьох населених пунктах області відбулися святкові вечори відпочинку. Загалом у святкових заходах взяло участь понад 65 тисяч краян. Охорону громадського порядку забезпечувало понад півтисячі співробітників міліції. Порушень не допущено.

Про це повідомили інтернет-видання “Панорама Мукачева” в прес-службі ГУМВС України в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно