Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

На Закарпатті посадовець погорів на хабарі у 300 доларів США

На Закарпатті посадовець погорів на хабарі у 300 доларів США
На Закарпатті працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили керівника відділення однієї з філій відкритого акціонерного товариства. Він 2008 року отримав 300 доларів США...

На Закарпатті працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю викрили керівника відділення однієї з філій відкритого акціонерного товариства. Він 2008 року отримав 300 доларів США хабара від місцевого жителя за видачу йому довідки про відсутність обтяження на його будинок, що стало підставою зняття заборони на відчуження цього будинку та неповернення банківській установі кредитних коштів.

ВІДЕО ДНЯ

У подальшому господар будинку під заставу цієї нерухомості отримав 150 тисяч доларів США кредиту в акціонерному комерційному банку. Таким чином, відкритому акціонерному товариству було завдано збитки на суму 606 тисяч гривень. Міжрайонною прокуратурою порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем), ч.2 ст.366 (службове підроблення) та ч.1 ст.368 (одержання хабара) КК України.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно