Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 310 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 17 400+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 15 800+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 15 000+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1800+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • У Всеукраїнських змаганнях з авіамодельного спорту Закарпаття вибороло “бронзу”

У Всеукраїнських змаганнях з авіамодельного спорту Закарпаття вибороло “бронзу”

У Всеукраїнських змаганнях з авіамодельного спорту Закарпаття вибороло “бронзу”
У Борисполі (Київщина) відбулися трьохденні Всеукраїнські змагання з авіамодельного спорту серед учнівської молоді. Честь Закарпаття в цьому екзотичному виді спорту захищали вихованці тренерів...

У Борисполі (Київщина) відбулися трьохденні Всеукраїнські змагання з авіамодельного спорту серед учнівської молоді. Честь Закарпаття в цьому екзотичному виді спорту захищали вихованці тренерів Дорошенків з спортивно-громадської організації “Ікар” — батька і сина Олександра і Віталія: міжгірські учні Євген Когутич, брати Дмитро і Сашко Малети.

ВІДЕО ДНЯ

Визнання наші земляки виправдали майже бездоганно, завоювавши почесне третє місце в загальнокомандній боротьбі. Це безумовно, вагомий успіх нашої молоді, яка дала знати про рідний верховинський край на високого рангу змаганнях. Найуспішніше в особистому заліку виступив Дмитро Малета, здобувши "бронзову" нагороду.

Тандем наставників Дорошенків висловлює вдячність підприємцю з Донецька — директору фірми "Vibo Models" Віктору Колосову за фінансове сприяння у поліпшенні матеріально-технічної бази "Ікар". Водночас вони слова похвали адресують і голові Міжгірської райдержадміністрації Івану Роману за те, що на райцентрівському стадіоні "Авангард" юним авіамоделістам виділено приміщення для проведення занять їхньої організації. Кажуть так: якщо є умови — будуть результати. Місцеві "ікарівці" у свою чергу запевняють, що авіамодельний спорт у майбутньому на Міжгірщині розправлятиме крила потужніше.

Реклама

Василь Пилипчук

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно