Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кримінальна хроніка Закарпаття

Кримінальна хроніка Закарпаття
Житель Ужгорода, повернувшись з роботи додому, виявив відчиненими вхідні двері своєї квартири. Як з’ясувалося, злодій виламав на них серцевину замка й проник до середини. Перевернувши в квартирі все...

Житель Ужгорода, повернувшись з роботи додому, виявив відчиненими вхідні двері своєї квартири. Як з’ясувалося, злодій виламав на них серцевину замка й проник до середини. Перевернувши в квартирі все верх дном, невідомий зловмисник знайшов у спальній кімнаті в шафі золотi обручку, каблучку, двi пари сережок, грошi в сумi 2000 гривень та двi картки банку.

ВІДЕО ДНЯ

Інша ужгородка проживає на першому поверсі багатоповерхівки. Невідомий зловмисник заліз в її квартиру вдень через вікно й поцупив дорогий ноутбук.

Мешканка Ужгородщини, їдучи зранку в рейсовому автобусi в Ужгород, тримала в косметичці 2000 доларiв. Злодій виявився настільки майстерним, що потерпіла й не помітила, як у неї зникли гроші...

Реклама

Вихователька дитячого садка з Виноградова залишила без нагляду на робочому столі свою сумочку, в якій було 350 гривень. Гроші загадково зникли, але невдовзі крадія затримала міліція. Ним виявився 15-річний виноградівський школяр. Грошi вилучено.

Рахівські дільничні знайшли в селищі Ясiня в примiщеннi колишньої котельні понад 43 грами марихуани, яку, як з’ясувалося, там незаконно зберігав 29-річний місцевий мешканець. Походження дурман-зілля з’ясовується.

Реклама

Мешканець Воловця, лісничий за фахом, повідомив у міліцію про те, що вночі з територiї лiсництва невідомі зловмисники викрали двох коней бiлої та гнiдої мастi. Конів та конокрада розшукує міліція.

Крадії традиційно "пасуть" за дорогими мобільними телефонами, знаходячи найменший привід, аби їх украсти. Так, житель Ужгорода, відпочиваючи вечірньої пори на березі річки біля села Кам’яниця, на хвильку залишив без нагляду свою дорогу “Нокію”. Цим і скористався злодій.

16-річний школяр із тячівського села Т.Лази зізнався, що поцупив дорогий телефон “Нокіа”, перебуваючи в будинку свого 23-річного приятеля. Речовий доказ вилучено.

Реклама

Про це повідомили інтернет-видання "Панорама Мукачева" в прес-службі ГУМВС України в Закарпатській області.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно