Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві обговорювали новий державний бюджет (ФОТО)

У Мукачеві обговорювали новий державний бюджет (ФОТО)
Сьогодні, 20 січня, в приміщенні Мукачівської райдержадміністрації відбувся семінар-практикум для бухгалтерів на тему: «Державний бюджет на 2015 рік, зміни до Податкового кодексу України та інших...

Сьогодні, 20 січня, в приміщенні Мукачівської райдержадміністрації відбувся семінар-практикум для бухгалтерів на тему: «Державний бюджет на 2015 рік, зміни до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України щодо Податкової реформи» за участі Голови ради ТВ ВГО “Асоціація платників податків України” в Закарпатській області Марти Волощук, начальника відділу комунікацій ГУ ДФС у Закарпатській області Алли Дацюк, голови Федерації професійних бухгалтерів та аудиторів України у Закарпатській області, директора ТОВ АК “Закарпат-Бізнес-Консалтинг” Ярослава Голубки, голови ЗТВ ВПГО “Спілка аудиторів України”, директора ПП “Аудит” Юлії Кілару.

ВІДЕО ДНЯ

В семінарі взяли участь біля 150 суб'єктів господарювання, платників податків, підприємців. Захід пройшов на високому професійному рівні, в активній атмосфері, враховуючи важливість та актуальність питань прийнятого бюджету на 2015 рік та змін до податкового законодавства.

Для всіх, хто не зміг прийняти участь в даному семінарі для отримання, консультацій та придбання методичного матеріалу “Податкова реформа 2015” запрошуємо звернутися за адресою:

Реклама

м.Мукачево, площа Миру 19/1

(приміщення фірми “Аудит”)

Реклама

тел.: (03131) 5-41-16, 4-49-91

У Мукачеві обговорювали новий державний бюджет (ФОТО) – 01
Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно