Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Шоколадний портрет Джексона роботи ужгородця Штефаня продадуть на “джексонівській” вечірці в Києві

Шоколадний портрет Джексона роботи ужгородця Штефаня продадуть на “джексонівській” вечірці в Києві

Шоколадний портрет Джексона роботи ужгородця Штефаня продадуть на “джексонівській” вечірці в Києві
Для українських послідовників творчості і духу Майкла Джексона в ніч з 28 на 29 серпня в клубі Sullivan Room пройде ексклюзивна шоу-програма «Воїн Світу», присвячена його дня народження. У цю ніч...

Для українських послідовників творчості і духу Майкла Джексона в ніч з 28 на 29 серпня в клубі Sullivan Room пройде ексклюзивна шоу-програма «Воїн Світу», присвячена його дня народження.

ВІДЕО ДНЯ

У цю ніч все буде присвячено Поп-Королю! Вже на вході гостей чекатимуть фотографи, даючи можливість відчути себе справжньою зіркою. Ретроспектива кліпів і концертних відео Майкла. Театралізоване шоу під керівництвом Олени Ткаченко за участю балетів EвРo, Jazzy School, MALUMA & TAKETE,, Foresight, JagaNuts, My Way, MOLOKO. Фіналіст першого сезону проекту "Танцюють всі" і переможець проекту "Танцюю для тебе" Олександр Лещенко і ще один фіналіст першого сезону проекту "Танцюють всі" Вадим Лященко.

Вокальне настрій подарують Олена Кравець, Юлія Тарасова. Музичним лейтмотивом стануть діджей-сети хітів Джексона у виконанні Koma Junior, Paul Kravitz, Loud George, Jazz. Для тих, хто не зможе бути присутнім, буде доступна онлайн-трансляція заходу на EX.UA

Реклама

І, насамкінець, гості клубу зможуть підтримати справу свого кумира, взявши участь у благодійному аукціоні. Головний лот - портрет Майкла Джексона, виконаний з шоколаду відомим ужгородським кондитером Валентином Штефаньо. Виручені кошти будуть передані на благодійність. Всі учасники шоу стануть свідками відкриття Фан-клубу Майкла Джексона.

Початок заходу - 22.00 28 серпня в нічному клубі Sullivan Room Kiev, вул. Прорізна, 8. Вартість вхідних квитків - 50 гривень, для фанатів Майкла Джексона - 25 гривень. Щоб потрапити до списку фанатів, необхідно зареєструватися за тел. 063417 -01-89 до 21 серпня.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно