Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Закарпатська сім’я вирушить до Аргентини на зйомки телешоу “Сімейний розмір”

Закарпатська сім’я вирушить до Аргентини на зйомки телешоу “Сімейний розмір”

Закарпатська сім’я вирушить до Аргентини на зйомки телешоу “Сімейний розмір”
19 серпня відбувся перший етап кастингу шоу телеканалу "Інтер" "Сімейний розмір", присвяченого пригодам українських родин у незвичайному будинку велетня. У кастингу взяли участь 22 родини з різних...

19 серпня відбувся перший етап кастингу шоу телеканалу "Інтер" "Сімейний розмір", присвяченого пригодам українських родин у незвичайному будинку велетня. У кастингу взяли участь 22 родини з різних куточків України. Відбір учасників ще продовжується, подати заявку бажаючі можуть до 25 серпня.

ВІДЕО ДНЯ

Перший етап кастингу проходив у найменшому "місті" України - парку "Київ у мініатюрі", який знаходиться в мальовничому місці на березі Дніпра у Гідропарку. У міні-Києві є свій міні-Хрещатик, залізничний вокзал, будівля оперного театру і філармонії, а міні-Дніпро перетинають чотири головних мости: Московський, Пішохідний, Метро і Південний. Своєю різноманітною колекцією будівель і споруд в масштабі 1:33 парк презентує нашу столицю з її найбільш відомими і важливими пам'ятками.

Серед мініатюрних будівель учасники кастингу відчували себе справжніми Гулліверами! А деяким щасливчикам пощастить відчути всю красу контрасту на знімальному майданчику у Буенос-Айресі. Ну, а поки претенденти трудилися над малюнками для психологічних тестів, представляли перед камерою свої дружні команди і фотографувалися.

Реклама

Ініціаторами участі в божевільній аргентинській авантюрі в багатьох сім'ях стали дітки, їм найбільше хочеться потрапити до казкового будинку з гігантськими іграшками, відчути всі принади такої пригоди. Їх не лякає навіть той факт, що доведеться надолужувати пропущений навчальний матеріал, адже зйомки проекту відбудуться у вересні.

- Вчителі моєї дочки не будуть проти відпустити її на три тижні до Аргентини, - говорить мама Анжеліки Кампов із Закарпаття, до речі, теж - Анжеліка. - Наша донька дуже розумна, в 11 років вона вже йде у 7 клас, тобто стрибає на дві сходинки вище, ніж її однолітки. Отже я зовсім не переживаю - їй вдасться легко наздогнати своїх однокласників.

Реклама

- Це моя ідея взяти участь у кастингу, - ділиться Анжеліка-молодша, - ми з двоюрідною сестрою Веронікою багато дивимося телевізор і коли побачили на "Інтері" ролик про проект - дуже вже він запал нам у душу. Хочу в Аргентину, своїми очима побачити величезну пральну машинку, яку показували по телевізору!

Біля мініатюрного Хрещатика всі сім'ї презентували свої речівки, з якими вони готові битися з Аргентинською гігантоманією. Девіз сім'ї Кампов: "До Аргентини ми рвемося, нікому не здамося!"

Що ж, побажаємо їм удачі, а також нагадуємо, що кожного дня на сайті проекту "Сімейний розмір" з'являються анкети нових учасників та їх відео-презентації. Не пропустіть і ви свій шанс! Доведіть, що саме ваша сім'я гідна виграти нову квартиру. Поспішайте взяти участь у кастингу нового проекту "Інтера" "Сімейний розмір".

Реклама

Умови відбору: Учасником нового розважального шоу може стати будь-яка українська сім'я - тато, мама, двоє діток, яка пройде кастинг. Щоб подати заявку на участь у всеукраїнському відборі, слід заповнити анкету на офіційному сайті проекту та надіслати короткий відеоролик про вашу сім'ю.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно