Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатка вдома варила “ширку” з макової соломки

Закарпатка вдома варила “ширку” з макової соломки
В одному із селищ на Ужгородщині 40-річна господиня однієї з осель налагодила виробництво “ширки”, яку варила в господарській прибудові з макової соломки. А сам мак її соплемінники крали по...

В одному із селищ на Ужгородщині 40-річна господиня однієї з осель налагодила виробництво “ширки”, яку варила в господарській прибудові з макової соломки. А сам мак її соплемінники крали по довколишніх людських городах.

ВІДЕО ДНЯ

На момент приходу міліції ця жінка встигла виготовити півтора літра готового до вживання екстракційного опію, так званої "ширки". З місця пригоди вилучено використані шприци, встановлюється коло осіб, які відвідували цей наркопритон.

-З початку року нами викрито 325 наркозлочинів, зокрема нарколабораторію в Мукачеві, понад 240 стебел марихуани на Перечинщині тощо, -каже заступник начальника ВБНОН УМВС України в Закарпатській області капітан міліції Олександр МАСЛЮК.

Реклама

-Нерідко наркоділки прикриваються сільськими бабусями, пияками, самотніми матерями та іншими соціально незахищеними особами, на обійстях яких вирощують мак та коноплю. Бо знають, що тих ніхто не притягуватиме до кримінальної відповідальності. Але ми будемо викривати справжніх наркоділків, які наживаються на чужій біді. Операція "Мак-2010" триватиме в Закарпатті до кінця вересня. А невдовзі в нас розпочнеться пора збору "урожаю" марихуани. У зв"язку з цим на Закарпаття очікується й приїзд заїжджих наркозаготівельників з інших областей України, де ціни та попит на наркосировину набагато вищі. Але на заваді наркоділкам стане закарпатська міліція.

Володимир Павлюх

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно