Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Парк “Синевир” очолив колишній лісничий

Парк “Синевир” очолив колишній лісничий
Цими днями в тісному колі природоохоронців НПП “Синевир” лунали щирі зичення щастя, здоров’я, успішної праці на природоохоронній стезі Тереблянської долини новопризначеному очільнику НПП “

Цими днями в тісному колі природоохоронців НПП “Синевир” лунали щирі зичення щастя, здоров’я, успішної праці на природоохоронній стезі Тереблянської долини новопризначеному очільнику НПП “Синевир” Миколі Юрійовичу Дербаку.

ВІДЕО ДНЯ

Згідно із наказом Міністерства охорони навколишнього природного середовища України за №732-0 від 27.VІІ.2010 року його призначено директором НПП “Синевир”.

Дербак Микола Юрійович народився 28 листопада 1968 року в с. Колочава Міжгірського району Закарпатської області. Вищу освіту здобув, навчаючись на біологічному факультеті УжНУ.

Реклама

Трудову діяльність розпочав працівником колгоспу “Радянське Закарпаття”. З 1987 по 1989 рр. служив у лавах Радянської Армії. З 1989 по 1995 рр. обіймав посаду головного агронома в колгоспі “Радянське Закарпаття”. В 1995 р. був прийнятий на посаду лісника в Колочавське лісництво НПП “Синевир”.

У 1997 році призначений виконуючим обов'язки лісничого, а через рік — лісничим Колочавського ПОНДВ. У 2003 році призначений головним лісничим НПП “Синевир”, а в 2004 — заступником директора НПП “Синевир” — головним природознавцем.

Реклама

Одружений, має двох синів.

Нагадаємо, що причиною звільнення колишнього директора парку за словами О. Ледиди, стала низка порушень законодавства.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно