Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатська міліція поповнилася молоддю

Закарпатська міліція поповнилася молоддю
Такий великий колектив як міліція повинен постійно оновлюватися, аби ефективно працювати й виконувати поставлені перед працівниками органів внутрішніх справ завдання. Від правильного кадрового...

Такий великий колектив як міліція повинен постійно оновлюватися, аби ефективно працювати й виконувати поставлені перед працівниками органів внутрішніх справ завдання.

ВІДЕО ДНЯ

Від правильного кадрового підбору залежить якщо не все, то багато. Одні працівники з плином часу завершують свій трудовий шлях і виходять на заслужений відпочинок, а їм на зміну приходить молодь, яка з плином років набереться досвіду й достойно замінить своїх попередників. І процес цей не зупиняється ні на мить.

От і цьогоріч кількатисячний колектив закарпатської міліції поповнився молоддю. Загалом 64 випускники вищих навчальних закладів системи МВС працевлаштовані в підрозділах ГУМВСУ в Закарпатській області. Найбільше молодих фахівців--15 влилося в слідчі підрозділи, по 11 поповнили карний розшук і блок громадської безпеки, 6 працюватимуть в службі БЕЗ, по п’ятеро--у дізнанні та експертно-криміналістичній службі. Не залишилися без поповнення й інші служби: штаб, ДАІ, БНОН, ВКМСД тощо.

Реклама

Звісно, з молоддю ще слід працювати, аби набуті у вузі теоретичні знання поєдналися з практичними навиками. Як показує досвід, не всі молоді випускники вузів залишаються в міліції: когось не влаштовує невисока заробітна плата, хтось не здатний адаптуватися до особливих умов роботи в правоохоронних органах. Однак із більшості молодих працівників з часом виростають справжні професіонали міліцейської справи.

Про це інтернет-видання “Панорама Мукачева” повідомили в прес-службі МВ ГУМВС України в Закарпатській області.

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно