Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • На Ужгородщині відбувся конкурс краси “Блондинки проти брюнеток”

На Ужгородщині відбувся конкурс краси “Блондинки проти брюнеток”

На Ужгородщині відбувся конкурс краси “Блондинки проти брюнеток”
У готельно-ресторанному комплексі «Камелот" відбувся оригінальний конкурс краси "Блондинки проти брюнеток". Окрім того, що учасниці змагалися в інтелектуальних, музичних та танцювальних конкурсах,...

У готельно-ресторанному комплексі «Камелот" відбувся оригінальний конкурс краси "Блондинки проти брюнеток".

ВІДЕО ДНЯ

Окрім того, що учасниці змагалися в інтелектуальних, музичних та танцювальних конкурсах, вони мали нагоду позмагатися і у справжніх фізичних конкурсах. А чому б і ні? Ви бачили колись на конкурсі краси... жіночий армрестлінг?! Це неперевершене видовище. Чоловіча частина присутніх вболівала не гірше, ніж під час бою когось з братів Кличків. Були ще конкурси коктейлів (де членам журі довелося мужньо куштувати гастрономічні фантазії конкурсанток) та, звичайно, купальників. І хоча вже сутеніло, та як сказав один з спонсорів заходу, член журі, Голова правління Мукачівської міжрайонної спілки підприємців Олексій Фозекош: "Не знаю, як інші, але я бачив усе!"

Продовженням стали знову спортивні змагання. На спеціальному містку, кинутому через басейн, конкурсантки намагалися скинути одна одну у воду. Емоції, як і вода, перехлюпували через край басейну. А на завершення сюрпризом для усіх, особливо для учасниць, стала несподівана пропозиція бізнесмена, котрий захотів залишитися невідомим. Він витягнув з кишені пачку "зелених", і попросив журі розсипати її по басейну. Дівчата-конкурсантки на цей раз позмагалися у дуже простий, але ефектний спосіб – хто скільки збере банкнот, стільки забере собі. Басейн з плаваючими доларами і десятьма красунями, які за них борються – хто з чоловіків не хоче на таке подивитися?!

Реклама

Ще однією "фішкою" конкурсу стало розвіювання міфу про "блондинок". Учасниці були розділені на дві команди за кольором волосся (чи фарби) – на блондинок і брюнеток. І хоча між дівчатами точилася рівна боротьба, журі все-таки віддало перевагу блондинкам. Тренер ФК "Закарпаття", який випадково (чи не випадково) опинився серед глядачів конкурсу, підтримав думку журі: "Як тренер, я скажу, хоча брюнетки часто виглядали сильнішими, але блондинки перемогли завдяки командній грі".

Юрій Кравчук

Джерело: Газета "Мукачево"

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно