Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кримінальна хроніка Закарпаття

Кримінальна хроніка Закарпаття
Як повідомили інтернет-видання "Панорама Мукачева" в прес-службі в ГУ МВС Закарпатської області, у Мiжгiр`ї обікрали пенсіонерку, у 18-річного мукачівця знайшли коноплю в гаражі,  ДТП  на дорогах...

Як повідомили інтернет-видання "Панорама Мукачева" в прес-службі в ГУ МВС Закарпатської області, у Мiжгiр`ї обікрали пенсіонерку, у 18-річного мукачівця знайшли коноплю в гаражі,  ДТП  на дорогах Закарпаття.

ВІДЕО ДНЯ

Встигла пропити вкрадені гроші...

Пенсіонерка з Мiжгiр`я поскаржилася в міліцію, що з кухнi її квартири викрадено гаманець, в якому знаходилось 500 гривень. Спiвробiтники карного розшуку за скоєння злочину затримали знайому потерпілої, 48-річну мешканку міста. Під час затримання вилучили лише половину вкраденої суми, решту злодійка встигла витратити на власнi потреби.

Реклама

Конопля в гаражі

Коли мукачівські дільничні оглянули гараж 18-річного жителя міста, то виявили там 19 стебел коноплi. Наркоту вилучено, її походження з”ясовується. А свалявські правоохоронці затримали 33-річного мешканця с.Тибава, у якого пiд час особистого огляду в кишенi штанiв знайшли та вилучили 15 грамів марихуани.

Реклама

“Дев'ятка" втопилася в Тисі

Ще страшніша автопригода трапилася в ніч з суботи на неділю в селі Бiлин Рахівського району. Автомобіль ВАЗ-21093, за кермом якого перебував 34-річний мешканець Рахова, а в салоні перебував ще 30-річний пасажир, ударився на швидкості в дерево, пiсля чого злетів з двометрової висоти у річку Чорна Тиса.

Машину виявили у воді рятувальники з МНС, а в салоні знайшли тіла нещасних чоловіків. Чи був водій в стані алкогольного сп'яніння, чи ні, тепер, звісно, вже не з’ясуєш...

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно