Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Закарпатці вирощують на своїх ділянках мак

Закарпатці вирощують на своїх ділянках мак
Як повідомили інтернет-видання “Панорама Мукачева” в прес-службі ВЗГ ГУ МВС України в Закарпатській області , здавалося б, літо -- пора відпусток і чимало людей виїжджають за межі...

Як повідомили інтернет-видання “Панорама Мукачева” в прес-службі ВЗГ ГУ МВС України в Закарпатській області , здавалося б, літо -- пора відпусток і чимало людей виїжджають за межі області відпочивати. Та є окрема категорія людей, котрі в цю гарячу пору активно починають свій бізнес, котрий, як правило, межує з криміналом. Деякі, наприклад, непомітно вирощують посіви маку та коноплі, щоб потім вигідно продати наркокур’єрам. Не зупиняє порушників і той факт, що згідно з минулорічними змінами в законодавстві кримінальна відповідальність настає за 10 стебел вирощеної коноплі чи сто стебел маку. Тому, як свідчать факти, у працівників міліції вистачає роботи. Зрештою, проведення операції під умовною назвою “Мак-2010” показало, що заробити на людській біді є чимало бажаючих.

ВІДЕО ДНЯ

Під час рейду, котрий проводили працівники карного розшуку, кримінальної міліції у справах дітей, дільничних інспекторів та слідчого відділення ГУ МВС України в Закарпатській області на Свалявщині у поле зору потрапила присадибна ділянка жительки с. Голубине 37-річної Наталії. Тут було насіяно чимало маку. У ході огляду міліціонери виявили та вилучили 420 стебел снодійного маку. Отож ґаздиня матиме досить неприємну розмову з правоохоронцями.

У ході відпрацювання в Ужгороді дільничні інспектори в під"їзді багатоповерхівки затримали 20-річного Євгена, у котрого виявили та вилучили марихуану. Але це лише виявилося квіточками. Під час огляду помешкання хлопця працівники міліції знайшли та вилучили ще 8 стебел коноплі та 26 засушених листочків канабісу. Звісно не для маринування тримав це молодик. Наразі проводиться розстеження цих фактів.

Реклама

Вечірньої пори працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків Закарпатського ГУ МВС поблизу одного з барів затримали для перевірки 25-річного Олега, у котрого під час огляду виявили та вилучили 50 грамів марихуани. Наразі молодикові доведеться розповідати, з якою метою він тримав у себе дурман-зілля.

У поле зору рахівських правоохоронців потрапила 59-річна жителька с. Лазещина, котра на присадибній ділянці культивувала 350 рослин снодійного маку. Наркосировину вилучено, а господині доведеться пояснювати для яких кримінальних пиріжків вона вирощувала мак. Під час проведення рейду перечинські оперативники також виявили посіви маку в с. Т.Ремета. Тут 60-річна Марія потайки вирощувала 271 стебло снодійного маку. Кримінальний ужинок вирішила зібрати й 77-річна Гафія з Іршавщині. Бабця потай від людського ока культивувала тут 235 рослин маку. та дільничні, котрі проводили рейд, виявили та вилучили маковиння.

Реклама

Усіх зловмисників притягають до кримінальної відповідальності.

Іван Ладжун

Джерело: PMG.ua

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно