Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Внаслідок нещасного випадку на закарпатському підприємстві загинув робітник

Внаслідок нещасного випадку на закарпатському підприємстві загинув робітник

Внаслідок нещасного випадку на закарпатському підприємстві загинув робітник
Як повідомили інтернет-видання “Панорама Мукачева” в прес-службі Теруправління Держгірпромнагляду по Закарпатській області, територіальне управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області...

Як повідомили інтернет-видання “Панорама Мукачева” в прес-службі Теруправління Держгірпромнагляду по Закарпатській області, територіальне управління Держгірпромнагляду по Закарпатській області розслідує груповий нещасний випадок, що стався у ТОВ «Меблева фабрика «Тур’янка» 16 липня 2010 року.

ВІДЕО ДНЯ

Груповий нещасний випадок у ТОВ "Меблева фабрика "Тур‘янка", в якому потерпів 53-річний охоронець Борис Творогов та загинув помічник верстатника Іван Мешко, на утриманні якого перебувало двоє неповнолітніх дітей, стався під час вивезення сміття з території підприємства з допомогою електронавантажувача. На похилому майданчику останній з контейнером сміття перевернувся, внаслідок чого помічник верстатника отримав травми несумісні з життям. Охоронець отримав важку травму ноги в результаті падіння контейнера зі сміттям.

- Нещасний випадок з двома потерпілими, один з яких загинув внаслідок численних політравм, стався безпосередньо на території підприємства, - повідомила голова комісії з розслідування, в.о. начальника відділу розслідування та обліку виробничого травматизму Діана Казакова. – Оскільки на підприємствах лісорозробки та деревообробки регіону спостерігається тенденція до зростання кількості осіб, здоров"ю яких нанесено шкоду на робочих місцях ( загальний травматизм – 7 потерпілих, з яких 2 –смертельно), управління перевірятиме транспортні підрозділи підприємств середнього ступеню ризику зазначених галузей на предмет дотримання при роботі на них вимог виробничої безпеки та охорони праці.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно