Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

20-річний ужгородський молодик обікрав квартиру пенсіонерки

20-річний ужгородський молодик обікрав квартиру пенсіонерки
У першій половині цього тижня трапилася прикра історія з ужгородкою пані Василиною 1934 р.н. Як розповіла потерпіла співробітникам Ужгородського міського управління ГУМВС України в Закарпатській...

У першій половині цього тижня трапилася прикра історія з ужгородкою пані Василиною 1934 р.н.

ВІДЕО ДНЯ

Як розповіла потерпіла співробітникам Ужгородського міського управління ГУМВС України в Закарпатській області, вдень до неї подзвони у її двері з виду знайомий чоловік.

Довірлива пенсіонерка впустила його у квартиру. Гостювання чоловіка було недовгим. Після того як він покинув її оселю, господиня побачила, що у неї зник її паспорт громадянки України, пенсійна книжка, партквиток та чеки. Виявивши зникнення своїх речей, ужгородка не розгубилася і відразу зателефонувала у чергову частину ужгородської міліції.

Реклама

Того дня оперативним черговим в Ужгородському МУ ГУМВС України був ст. лейтенант міліції Володимир Ласкін, який відразу направив на місце злочину слідчо-оперативну групу та наряд патрульної служби, які патрулювали той район. За гарячими слідами крадія правоохоронцям вдалося затримати. Невдячним гостем пенсіонерки виявився 20-річний ужгородський молодик. У крадіжці документів юнак зізнався, речові докази — вилучено.

Для чого молодику потрібні були особисті речі літньої жінки наразі з’ясовують співробітники карного розшуку ужгородської міліції.

Реклама

Щоб не стати черговою жертвою пройдисвітів-шахраїв, запам’ятайте прості речі: в жодному разі не впускайте до своєї оселі незнайомих осіб і не встановлюйте з ними контакти; не реагуйте на будь-які їхні прохання — «Дозвольте передзвонити», «Дайте напитися води», «дозвольте зняти порчу з Вашої родини, дому тощо».

Не слід забувати і про те, що відкриваючи двері своєї домівки незнайомим людям, Ви автоматично наражаєтеся на небезпеку, яка може призвести до фатальних наслідків.

Якщо ж на Вашій вулиці чи в під’їзді Вашого будинку з’явилися незнайомці, поведінка яких викликає підозру, запам’ятайте або запишіть їх прикмети, при можливості сфотографуйте, занотуйте марку автомобіля, на якому вони приїхали, а також його колір та номерний знак. Це допоможе правоохоронцям відшукати зловмисників.

Реклама

Т. Горянка, В. Попович

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно