Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Чопі з’явилися коминарі

У Чопі з’явилися коминарі
Як повідомили інтернет-видання “Панорама Мукачева” в прес-службі Чопської міської ради, трубочистів, які б вважалися фахівцями своєї справи, у Закарпатті, кажуть, можна вирахувати на пальцях однієї...

Як повідомили інтернет-видання “Панорама Мукачева” в прес-службі Чопської міської ради, трубочистів, які б вважалися фахівцями своєї справи, у Закарпатті, кажуть, можна вирахувати на пальцях однієї руки. Тож для обслуговування мешканців Чопа такого спеціаліста доводилось викликати з обласного центру.

ВІДЕО ДНЯ

Міське комунальне підприємство „Тиса” отримало дозвіл на початок виконання робіт підвищеної небезпеки з обстеження, ремонту та чищення димарів, а також вентиляційних каналів із видачею відповідних довідок. Вартість такого обстеження буде коливатись від 86 до 90 грн. Порівняно з аналогічною роботою трубочистів, які працюють у Ужгороді, вартість цієї роботи буде нижчою на 40-50 грн.

Оскільки ця професія досить рідкісна, дотепер нам було досить складно, – каже директор „Тиси” Юрій Олеан. – Надалі буде простіше. Отримавши відповідну довідку, у мешканців не буде проблем з отриманням дозволу на встановлення газового котла чи колонки.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно