Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Ужгородці продегустували сири

Ужгородці продегустували сири
6 липня 2010 року в Ужгороді розпочались святкування "Днів французської культури" з дегустації французських сирів. Як повідомив  ініціатор фестивалю, директор ресторану «Фанфан» пан Роберт...

6 липня 2010 року в Ужгороді розпочались святкування "Днів французської культури" з дегустації французських сирів.

ВІДЕО ДНЯ

Як повідомив  ініціатор фестивалю, директор ресторану «Фанфан» пан Роберт Левицький, метою проведення даного фестивалю «Дні французької культури» та сьогоднішньої дегустації сирів, зокрема служить популяризація традицій та гастрономічної культури серед населення Ужгорода, та гостей міста. Ми ще раз довели, щоб створити гарний настрій жителям міста треба створити для них святкову атмосферу, що і робить для них команда ресторану «Фанфан». Закарпаття збагатилось ще однією подією, яка сподіваємось стане традиційною у фестивальному туризмі нашого краю.

Ми надали можливість усім бажаючим задовольнити смаки та задоволення поласувати найніжнішим французьким сиром Камембер, котрий покритий благородної цвіллю, який нам надала компанія «Президент». Приємно відзначити, що також свою продукцію виставили закарпатці Орест Дель Соль та Петро Пригара, з «Селиської Сироварні».

Реклама

Як повідомив головний сировар Закарпаття Петро Пригара, сьогодні Ужгород та Закарпаття доводить, що поруч з винними фестивалями, можуть співіснувати і фестивалі дегустації сиру, де кожен бажаючий може відчути себе експертом. Сам процес дегустації сирів є складною процедурою. Оскільки, гострота сприйняття органолептичними показниками сирної продукції залежить як від вроджених здібностей дегустатора, так і від його досвіду, а також від морального і фізичного стану під час проведення оцінювання. За нормативами, оцінювання повинно проводитись у тихій і спокійній обстановці, при повній відсутності протягів, неприємних шумів, розмов на абстрактні теми, суперечок.

За 2 години фестивалю, понад 350 ужгородців та гостей міста мали змогу про дегустувати сирну продукцію.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно