Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

В Ужгороді більш як 100 пар влаштували масовий поцілунок

В Ужгороді більш як 100 пар влаштували масовий поцілунок
Сьогодні в Україні відзначили Всесвітній день поцілунків. На околицю Ужгорода ввечері прийшли цілуватися більше 100 пар, а напередодні масового поцілунку закохані сплели вінок діаметром близько п'яти...

Сьогодні в Україні відзначили Всесвітній день поцілунків. На околицю Ужгорода ввечері прийшли цілуватися більше 100 пар, а напередодні масового поцілунку закохані сплели вінок діаметром близько п'яти метрів. «Пари зібралися, щоб встановити місцевий рекорд», - розповів нам один із організаторів міських шоу Ростислав Буланов. На всеукраїнський ж претендував Харків. Але він не вдався через спеку.

ВІДЕО ДНЯ

В Ужгороді більш як 100 пар влаштували масовий поцілунок

У Харкові організували флешмоб - усі охочі могли цілуватися в центрі на площі Свободи. Але побити неофіційний український рекорд (восени 2002 року в Луганську цілувалися 2745 пар) не вдалося. На старті акції цілуватися почали лише ... 20 пар. «Багато передумали йти через спеку, - сказали нам організатори. - Ближче до вечора обіцяли підтягтися ». Цілувалися і на якийсь час. «Минулого року день поцілунків влаштовували восени, тоді прийшло близько ста пар і цілувалися кілька годин. Ми були одні з лідерів, у мене за 6 годин аж губи розпухли », - розповіла нам учасниця акції Олена Фея. До вечора поцілунків ще не закінчилися. До речі, в Харкові працює платна школа, в якій вчать цілуватися. Коштує ця наука недешево - 1800 гривень за три заняття (весь курс). «6 липня ми проводимо дня відкритих дверей, - розповіла нам засновник школи і автор програми Інна Леонтьєва-Матвієнко. - Ми вчимо, як правильно цілуватися - тобто, як доставляти і самому отримувати задоволення, торкаючись певних точок на тілі партнера. Чим популярніший буде ставати це свято, тим більше з'явиться охочих навчитися ».

Реклама

ГРОШЕЙ НЕ ЗНАЙШЛИ. А ось відкрити школу поцілунків у Львові не змогли. Організаторам так і не вдалося знайти спонсорів для свого закладу, а з учнів брати гроші за участь не хотілося. Перший урок повинен був пройти у вівторок в самому романтичному місці Львова, на горі Високий Замок. «У школу поцілунків записалися 15 пар, 25-30 років, в основному, вже одружені. На набридлі конкурси краси гроші є, а нові цікаві акції ніхто не підтримує, - скаржиться координатор що провалилася акції Ірина Рожок. - Вже був відкритий сайт школи, тепер він не працює ».

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно