Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Парад наречених відбувся в Ужгороді

Парад наречених відбувся в Ужгороді
Понад сто жінок та дівчат взяли участь у Параді наречених, який пройшов сьогодні в Ужгороді. Організатори присвятили це жартівливе дійство Дня молоді та Дня Конституції України. Мета заходу: не...

Понад сто жінок та дівчат взяли участь у Параді наречених, який пройшов сьогодні в Ужгороді. Організатори присвятили це жартівливе дійство Дня молоді та Дня Конституції України.

ВІДЕО ДНЯ

Мета заходу: не тільки розважити місцевих жителів і численних туристів, але й привернути увагу громадськості, особливо молоді, до таких цінностей, як сім'я, шлюб, сімейні традиції.

У рамках Параду були проведені конкурси на кращі зачіску, макіяж, весільний букет, найкрасивіше весільну сукню, найоригінальніший весільне вбрання, фест "Закарпатська весілля", автопробіг весільного кортежу вулицями міста, хід наречених по центру Ужгорода, жартівливі реєстрації шлюбу, фотовиставка та тощо.

Реклама

Була проведена та благодійна акція "Танець нареченої" - закарпатський весільний обряд, коли кожен охочий, заплативши певну суму, міг потанцювати чардаш з нареченою. Всі зібрані кошти будуть передані на благодійність.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно