Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

У Мукачеві визначили кращих юних боксерів Закарпаття

У Мукачеві визначили кращих юних боксерів Закарпаття
Тривають 5 літні спортивні ігри серед молоді. На минулих вихідних шанувальники боксу в мукачівському бокс-клубі «Рукавичка» мали змогу спостерігати бійцівське видовище. 36 боксерів із 7 районів та...

Тривають 5 літні спортивні ігри серед молоді. На минулих вихідних шанувальники боксу в мукачівському бокс-клубі «Рукавичка» мали змогу спостерігати бійцівське видовище. 36 боксерів із 7 районів та міст Закарпаття визначали кращих у 7 вагових категоріях.

ВІДЕО ДНЯ

Найбільших пристрастей боротьба на рингу досягла в неділю, коли учасники провели фінальні бої. Найцікавішим був бій у ваговій категорії до 69 кілограм між мукачівцем Олександром Шеффером та хустянином Станіславом Копином. Олександр вже в першому раунді скористався своєю мускульною перевагою над суперником і послав того на підлогу, змусивши рефері вперше відрахувати нокдаун. Через кілька десятків секунд фаворит схилив суперника вдруге. З кожною секундою перевага зростала і назрівав третій вирішальний нокдаун. Та хустські секунданти ще до закінчення першого раунду викинули білий рушник. Зі слів Олександра ми дізнались, що спочивати на лаврах він не збирається і найближчим часом вирушить на інші змагання:

– Суперник у фінальному бою був досвідченіший ніж його попередники. Але і в мене вже загалом понад 70 проведених боїв як на місцевому, так і на міжнародному рівні. До цих змагань я спеціально не готувався. Вони є підготовчими до міжнародного турніру в Польщі, в якому я візьму участь найближчим часом.

Реклама

Цікавими були протистояння між спортсменами Мукачева та Мукачівського району. Так у фінальному бою категорії до 61 кілограма мукачівець Євген Чистяков хоч і боксував всі три раунди проти представника Мукачівського району Віталія Гембича, та за рахунок довгих рук раз за разом набирав важливі очки і відтак святкував перемогу.

У фіналі категорії до 64 кілограм мукачівський лівша Олександр Попович зустрів ще більший спротив з боку берегівчанина Михайла Рейвіса. В останньому раунді Михайло зміг довести свою перевагу.

Реклама

Ці та інші звитяги наших спортсменів дозволили боксерській збірній Мукачева набрати 268 залікових очок і посісти перше загальнокомандне місце. На 8 балів від них відстали бійці Мукачівського району, серед яких варто згадати золотого медаліста Івана Головка. 228 пунктів в активі команди з Берегівського району, за яку виступав переможець Віталій Ланєв. Інші боксерські дружини розташувались в такому порядку: 4. Хустський район – 156 очок; 5. Іршавський... – 120; 6.Рахівський... – 100; 7. м.Ужгород – 28.

Найближчим часом функціонери відберуть трьох кращих боксерів для участі в загальноукраїнському турнірі в рамках п'ятих спортивних ігор серед молоді, що пройдуть у вересні в місті Сімферополь.

У чемпіонаті України з боксу серед юніорів перше місце завоював Роберт Мартон з спортивного клубу «Файт» (тренер В.Вишньов), а срібну нагороду здобув Йосип Фека з «Рукавички» (тренер Д.Зейкан).

Реклама

Євген Свищо

Джерело: Міська газета "Мукачівська Ратуша"

Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно