Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Про відзначення Дня Європи у Мукачеві, про справжнього "капітана виробництва" та про черговий фестиваль "Етно-Діа-Сфера" – у свіжому номері газети "Панорама"

Про відзначення Дня Європи у Мукачеві, про справжнього "капітана виробництва" та про черговий фестиваль "Етно-Діа-Сфера" – у свіжому номері газети "Панорама"

Про відзначення Дня Європи у Мукачеві, про справжнього "капітана виробництва" та про черговий фестиваль "Етно-Діа-Сфера" – у свіжому номері газети "Панорама"
В четвер, 21 травня, вийде з друку черговий, 19-й у цьому році номер газети «Панорама». Про що ж читачі можуть дізнатися зі шпальт тижневика? А дізнатися можуть про те, як мукачівці зустріли День...

В четвер, 21 травня, вийде з друку черговий, 19-й у цьому році номер газети «Панорама». Про що ж читачі можуть дізнатися зі шпальт тижневика?

ВІДЕО ДНЯ

А дізнатися можуть про те, як мукачівці зустріли День Європи. Як саме? – Та на велосипедах! У суботу, 16 травня, в місті пройшов вже традиційний велоквест.

Участь у ньому взяли сім команд, віковий же ценз учасників склав від 6 (!) до 45 років. Стартувавши від міської ратуші, велосипедисти здолали маршрут завдовжки 30 кілометрів менш ніж за дві години. Де саме вони побували і чим ще, крім крутіння педалями, займалися – розказує Андрій Слохіняк.

Реклама

Нещодавно журналісти «Панорами» анонсували відкриття нової рубрики «Особистості». І свого слова дотримали. А першим героєм цієї рубрики став генеральний директор Українсько-австрійського підприємства ТОВ «Фішер-Мукачево» Василь Рябич – справжня особистість. Переконатися в цьому може кожний, хто ознайомиться з цікавою розповіддю Сергія Баранчикова про талановитого керівника і непересічну людину, яка вміє бути лідером. Справжнім.

Традиційно до Дня міста, який проходитиме цими вихідними у Мукачеві, Закарпатський обласний театр драми і комедії готує різноманітні мистецькі сюрпризи. І, як завжди, у місті над Латорицею проводитиметься Міжнародний фестиваль етнічних національних меншин “Етно-Діа-Сфера”. Вже вшістнадцяте. Про проведення театрального марафону та про інші плани колективу – в інтерв’ю з заступником директора Закарпатського обласного театру драми та комедії Едуардом Дудою.

Реклама

А ще у свіжому випуску газети «Панорама» – про те, скільки сьогодні на Закарпатті є офіційних мільйонерів і скільки місцевих високопосадовців часів правління Януковича і розстрілів на Євромайдані потрапили до всеукраїнського люстраційного реєстру. Зацікавить читача і розмова з героїнею вокального шоу «Голос країни» Дариною Степанюк, в якому талановита співачка «із народу» розказує про свої музичні (і не тільки) вподобання. Дізнаються читачі і про найрізноманітніші заходи, які очікують на них під час святкування Днів міста над Латорицею, про те, хто днями став головою Мукачівського міськрайсуду, що «шукали» берегівські ДАІвці біля самої лінії державного кордону з Угорщиною, та про інші останні новини з життя Мукачева, району та Закарпаття. Також до уваги читачів – ціла сторінка найрізноманітніших приватних оголошень та повідомлень про купівлю-продаж, наявність роботи та надання різних послуг.

Запитуйте газету у всіх кіосках міста.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно