Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

План об’єднання громад Закарпаття підтримали в Уряді

План об’єднання громад Закарпаття підтримали в Уряді
Модель перспективного плану, підготовлена експертами Офісу реформ у Закарпатській області повністю підтримана фахівцями Мінрегіонбуду. Про це у телефонній розмові повідомив директор Офісу Іван...

Модель перспективного плану, підготовлена експертами Офісу реформ у Закарпатській області повністю підтримана фахівцями Мінрегіонбуду. Про це у телефонній розмові повідомив директор Офісу Іван Дем'янчук.

ВІДЕО ДНЯ

"Закарпаття від нині ставитимуть в приклад іншим областям", - цитує Іван Васильович висновок комісії, на якій закарпатці презентували свою концепцію.

"Завтра ми отримаємо факсограму – підтвердження цього висновку, - продовжує думку заступник головного архітектора області Олег Боршовський. – Ми попросили зафіксувати можливість вносити можливі зміни у цей план роботи у тому випадку, коли вони будуть аргументовані і доцільні".

Реклама

За інформацією Офісу реформ у Закарпатській області, кожна область презентує у Мінрегіонбуді, як головного куратора реформ у сегменті створення спроможних територіальних громад, свої моделі перспективних планів напередодні розгляду їх на сесіях обласних рад. У таких зустрічах беруть участь представники регіонів, фахівці міністерства, Асоціації міст України та інших громадських організацій.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно