Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!

Кароліна Варга здобула титул "Міс Мукачево 2014" (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Кароліна Варга здобула титул "Міс Мукачево 2014" (ФОТОРЕПОРТАЖ)
Учора у мукачівському драмтеатрі було гаряче, адже тут визначали найкрасивішу дівчину міста 2014 року. Претенденток на трон королеви краси було десять. І кожна з них себе уявляла з переможною...
ВІДЕО ДНЯ

Учора у мукачівському драмтеатрі було гаряче, адже тут визначали найкрасивішу дівчину міста 2014 року. Претенденток на трон королеви краси було десять. І кожна з них себе уявляла з переможною короною.

Обирало найгарнішу мукачівку почесне журі, у складі якого були депутат Мукачівської міської ради Сергій Герасимюк та учасник телепроекту "Майстер-Шеф" Анатолій Цуперяк.

Реклама

Конкурсантки порадували глядачів трьома виходами: у першому дівчата були вбрані в український костюм, у другому - в східний, а третій - у вечірні сукні.

Після першого виходу красуні презентували себе і розповіли про свої хобі та вміння. Зокрема, здивувала усіх Катерина Ступніцька, яка креативно представила себе мінімалістичними малюнками.

Реклама

Поміж виходами учасниці продемонстрували свої таланти. Так, Катерина Данканич, Марина Волощук та Маріанна Окс виконали усім відомі музичні хіти, Тетяна Лукачина вразила усіх своєю пластикою, Кароліна Варга показала свої спортивні здібності, Аніта Дмитровська дала глядачам скуштувати власні кулінарні шедеври, Христина Потюк продекламувала вірш, Христина Свистак та Катерина Ступніцька потанцювали перед публікою, а Алла Бурнасова захвилювала чоловічу половину залу східним танцем.

Публіка теж не була осторонь свята, адже усі присутні змагались у різних конкурсах.

А мить швидкого серцебиття настала під час кульмінації шоу. Саме тоді організатор Владислав Лакатош оголосив імена тих, хто здобув почесні звання та нагороди. Так, Міс глядацьких симпатій та Міс Топ-модель стала Алла Бурнасова, Міс Фото стала Христина Свистак.

Реклама

А почесний п'єдестал пошани посіли ІІ Віце-міс Маріанна Окс та І Віце-міс Аніта Дмитровська. Ну а вершину трону та коронований титул "Міс Мукачево 2014" отримала Кароліна Варга. Саме вона буде представляти Закарпаття на конкурсі "Міс Україна 2015".

У коментарі інтернет-виданню "Панорама Мукачева" новоспечена королева краси зауважила, що не розраховувала на перемогу, а цей титул для неї став шоком. Батько дівчини Андрій Варга розповів, що пишається своєю донькою і до останнього вірив у перемогу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно