Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Володимир Чубірко провів зустріч з екс-гравцем київського «Динамо» Василем Рацем

Володимир Чубірко провів зустріч з екс-гравцем київського «Динамо» Василем Рацем

Володимир Чубірко провів зустріч з екс-гравцем київського «Динамо» Василем Рацем
Голова обласної ради Володимир Чубірко зустрівся з легендарним футболістом, колишнім півзахисником київського «Динамо» Василем Рацем. Йшлося про розвиток дитячо-юнацького спорту, і в першу чергу...

Голова обласної ради Володимир Чубірко зустрівся з легендарним футболістом, колишнім півзахисником київського «Динамо» Василем Рацем. Йшлося про розвиток дитячо-юнацького спорту, і в першу чергу футболу, - стверджують у прес-службі облради.

ВІДЕО ДНЯ

Василь Рац зазначив, що Закарпаття має значний потенціал, але наразі досягнення наших спортсменів не настільки значимі як це було колись. «Знаю, що талановиті діти з моєї рідної Виноградівщини та Берегівщини вчаться у спортивних школах сусідньої Угорщини, а наша молодь тут, в краї не завжди має можливість себе реалізувати. В нас є таланти, але до дітей треба правильний підхід. Є бізнес, який готовий інвестувати в розвиток спорту, є бази, тренери – і все це нам треба використати, щоби відродити футбольну славу Закарпаття», - вважає легендарний футболіст.

Володимир Чубірко зазначив, що Закарпаттю, на відміну від інших областей країни вдалося зберегти всі дитячо-юнацькі спортивні школи. Також підтримано і спортивні товариства, які передано на місцеве фінансування. Рада найшла можливість виплачувати стипендії кращим спортсменам. І цього року буде встановлено 11 спортивних майданчиків. «Ваш досвід – безцінний, тому пропонуємо вам долучитися до організації роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл, спеціалізованих навчальних закладів. Ми хочемо зробити їх роботу прозорою, в першу чергу при відборі туди юних спортсменів», - зазначив керівник облради.

Реклама

Також Володимир Чубірко запропонував Василю Рацу стати його радником з питань розвитку спортивної галузі краю.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно