Підписуйтесь на нас у соціальних мережах
  • Facebook 305 000+
    Найбільша новинна спільнота Закарпаття
  • Telegram 10 900+
    Миттєво повідомляємо про найголовніше
  • Instagram 14 400+
    Тримаємо в курсі всіх подій
  • Відразу сповіщаємо важливі новини
  • Viber 16 200+
    Канал головних новин Закарпаття та України
  • YouTube 1500+
    Не лише розповідаємо, але й показуємо
Реклама на PMG.ua
Більше 4 мільйонів читачів на місяць. Найпопулярніше видання Закарпаття!
  • Головна
  • Життя
  • Керівники ДАІ взялись за колег, які під час роботи використовують нецензурну лексику

Керівники ДАІ взялись за колег, які під час роботи використовують нецензурну лексику

Керівники ДАІ взялись за колег, які під час роботи використовують нецензурну лексику
Керівництвом Державтоінспекції Закарпаття по відео сюжету «Спеціального контролю», який був днями розміщений в мережі під назвою «Дорожні контролери дізнались про лексикон мукачівських ДАІвців» -...

Керівництвом Державтоінспекції Закарпаття по відео сюжету «Спеціального контролю», який був днями розміщений в мережі під назвою «Дорожні контролери дізнались про лексикон мукачівських ДАІвців» - проведено службову перевірку.

ВІДЕО ДНЯ

У ньому було показано, як на стаціонарний пост ДАІ у м.Мукачеві навідалися активісти ГО «Спеціального контролю». Візитери мали претензії до працівників міліції, які, на їхню думку, безпідставно зупинили водія з Сербії, - повідомили в УДАІ УМВС України в Закарпатській області.

У той час розмова вийшла не дуже приємною, на підвищених тонах. Не обійшлися і без ненормативної лексики. Усе це відображено у відеосюжеті, який виклали в Інтернет.

Реклама

Зазначимо, що за даним фактом керівництво УДАІ УМВС області провело службову перевірку.

За незалежне відношення до виконання своїх функціональних обов’язків та грубого порушення вимог пункту 17.2 наказу МВС України, щодо взаємовідносин з учасниками дорожнього руху, грубої та нетактовної поведінки та не притягання до адміністративної відповідальності за порушення ПДР інспектору ДПС взводу з обслуговування стаціонарного посту №1 роти дорожньо-патрульної служби ДАІ УДАІ УМВС України в Закарпатській області - старшому сержанту міліції оголосили догану. Також, за незалежне відношення до виконання своїх функціональних обов’язків та грубого порушення вимог пункту 17.2 наказу МВС України оголошено сувору догану інспектору ДПС взводу з обслуговування стаціонарного посту №1 роти дорожньо-патрульної служби ДАІ УДАІ УМВС України в Закарпатській області – старшому сержанту міліції.

Реклама

У разі допущення аналогічних випадків порушення службової дисципліни до них будуть вжиті заходи більш суворого дисциплінарного впливу.

Скопійовано
Наш сайт використовує файли cookie
Для чого це нам потрібно